Pasta i peberfrugtscreme med sprød kotelet Pasta i fetacreme med sprød kotelet Opskrift til 12345678910111213141516171819202122232425262728293034567891011121314151617181920212223242526272829302345678910345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse En lækker omgang pasta i fetacreme med sprød kotelet. Koteletter med pasta, som er vendt i en hjemmelavet fetacreme med peberfrugt. Ingrediensliste Peberfrugtscreme 2 stk. rød peberfrugt 4 fed hvidløg 2 spsk. olivenolie salt 200 g. mascarpone Sprøde koteletter 500 g. svinekoteletter salt/peber 50 g. hvedemel 1 stk. æg 75 g. pankorasp Andet 400 g. pasta 200 g. cherrytomater 0,5 bundt frisk persille Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. S kær peberfrugt i grove stykker og pil hvidløg. Læg det hele på en bageplade med bagepapir og kom olie og salt på. Bag det i ovnen i 25 minutter. I mellemtiden gøres koteletterne klar. I en lille skål blandes rasp, salt og peber. I en anden skål piskes æg let med en gaffel. I en tredje skål kommes hvedemel. Opvarm en pande med olie til middelhøj varme. Vend først koteletterne i hvedemel, så i æg og derefter i raspblandingen. Steg dem på panden i cirka 3-4 minutter på hver side eller indtil de er gyldne i paneringen. Kog pastaen efter pakkens anvisning og gem lidt pastavand, når pastaen er kogt færdig. Når peberfrugten og hvidløgene er bagt, blendes det med mascarpone og smages til med mere salt og peber. Halver cherrytomater og hak persille fint. Vend pastaen i saucen og server med en sprød kotelet, cherrytomater og frisk persille på toppen. Lås skærm Opskrift på pasta i peberfrugtscreme med sprød kotelet Én af vores nye yndlingsretter er denne pasta i peberfrugtscreme med sprød kotelet. En god hverdagsret, som både store og små elsker herhjemme! Har du prøvet at panere en kotelet? Dét er altså bare godt! Og er du vild med crispy chicken, så vil du også elske sådan en sprød kotelet. Selve pastaen er vendt i en hjemmelavet peberfrugtscreme, som er lavet på peberfrugt, hvidløg og mascarpone. Det er sådan en nem og hurtig måde at få en smagfuld og lækker sauce på, som er fyldt med smag. Den her ret opstod lidt ved en tilfældighed. Vi havde købt sådan en stor pakke koteletter og havde lavet koteletter i fad ud af halvdelen af pakken. Den sidste halvdel skulle vi så også have brugt og det skulle jo gerne være noget andet end koteletter i fad igen. Vores børn elsker alt med panering, så det blev altså til en omgang crispy koteletter og det var en kæmpe succes. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med koteletter her Panerede koteletter med pasta Vi håber, at du har lyst til at prøve den her opskrift på panerede koteletter med pasta. Den er i hvert fald hurtigt blevet et hit herhjemme. En mild peberfrugtscreme eller peberfrugtssauce, som vendes med kogt pasta og som serveres med sprød paneret kotelet på toppen. Man kan også lave pastaen lidt mere som en pastasalat og tilføje majs, ærter, bønner eller lignende til. Det er i hvert fald nem og lækker aftensmad med koteletter. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.