Pasta i peberfrugtscreme med sprød kotelet

Pasta i fetacreme med sprød kotelet
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

45 minutter

Beskrivelse

En lækker omgang pasta i fetacreme med sprød kotelet. Koteletter med pasta, som er vendt i en hjemmelavet fetacreme med peberfrugt.

Ingrediensliste

  • Peberfrugtscreme

  • 2 stk. rød peberfrugt
  • 4 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt
  • 200 g. mascarpone
  • Sprøde koteletter

  • 500 g. svinekoteletter
  • salt/peber
  • 50 g. hvedemel
  • 1 stk. æg
  • 75 g. pankorasp
  • Andet

  • 400 g. pasta
  • 200 g. cherrytomater
  • 0,5 bundt frisk persille
Læg i kurven til
I samarbejde med Nemlig.com

Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. S
  2. kær peberfrugt i grove stykker og pil hvidløg. Læg det hele på en bageplade med bagepapir og kom olie og salt på.
  3. Bag det i ovnen i 25 minutter.
  4. I mellemtiden gøres koteletterne klar. I en lille skål blandes rasp, salt og peber. I en anden skål piskes æg let med en gaffel. I en tredje skål kommes hvedemel.
  5. Opvarm en pande med olie til middelhøj varme.
  6. Vend først koteletterne i hvedemel, så i æg og derefter i raspblandingen.
  7. Steg dem på panden i cirka 3-4 minutter på hver side eller indtil de er gyldne i paneringen.
  8. Kog pastaen efter pakkens anvisning og gem lidt pastavand, når pastaen er kogt færdig.
  9. Når peberfrugten og hvidløgene er bagt, blendes det med mascarpone og smages til med mere salt og peber.
  10. Halver cherrytomater og hak persille fint.
  11. Vend pastaen i saucen og server med en sprød kotelet, cherrytomater og frisk persille på toppen.

Opskrift på pasta i peberfrugtscreme med sprød kotelet

Én af vores nye yndlingsretter er denne pasta i peberfrugtscreme med sprød kotelet. En god hverdagsret, som både store og små elsker herhjemme! Har du prøvet at panere en kotelet? Dét er altså bare godt! Og er du vild med crispy chicken, så vil du også elske sådan en sprød kotelet. Selve pastaen er vendt i en hjemmelavet peberfrugtscreme, som er lavet på peberfrugt, hvidløg og mascarpone. Det er sådan en nem og hurtig måde at få en smagfuld og lækker sauce på, som er fyldt med smag.

Den her ret opstod lidt ved en tilfældighed. Vi havde købt sådan en stor pakke koteletter og havde lavet koteletter i fad ud af halvdelen af pakken. Den sidste halvdel skulle vi så også have brugt og det skulle jo gerne være noget andet end koteletter i fad igen. Vores børn elsker alt med panering, så det blev altså til en omgang crispy koteletter og det var en kæmpe succes.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med koteletter her

Pasta i fetacreme med sprød kotelet

Panerede koteletter med pasta

Vi håber, at du har lyst til at prøve den her opskrift på panerede koteletter med pasta. Den er i hvert fald hurtigt blevet et hit herhjemme. En mild peberfrugtscreme eller peberfrugtssauce, som vendes med kogt pasta og som serveres med sprød paneret kotelet på toppen. Man kan også lave pastaen lidt mere som en pastasalat og tilføje majs, ærter, bønner eller lignende til. Det er i hvert fald nem og lækker aftensmad med koteletter.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar