Pasta med salciccia og svampe

Pasta med salcicia og svampe
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på pasta med salciccia og svampe i en cremet flødesauce. En dejlig pastaret med salcicciapølse.

Ingrediensliste

  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk. løg
  • 150 g. salciccia pølser
  • 200 g. champignon
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 0,5 dl. vand
  • 0,5 stk. hønsebouillonterning
  • salt/peber
  • 0,25 bundt frisk persille
  • 40 g. parmesan
  • 200 g. pasta

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg fint.
  2. Skyl champignon og skær dem i kvarte.
  3. Varm en pande op med lidt olie.
  4. Skær et snit langs pølserne og klem indholdet ud på panden. Brug en grydeske til at skille det ad og lad det herefter brune godt af.
  5. Tilsæt hernæst løg og hvidløg. Lad det sautere med til det er blødt og har fået lidt farve.
  6. Tilsæt nu champignon og lad dem svitse.
  7. Opløs bouillonterningen i vandet og tilsæt det til panden.
  8. Kog pasta efter pakkens anvisning i en gryde.
  9. Kom fløde i panden og lad det simre. Smag til med salt og peber.
  10. Når pastaen er kogt drænes det (gem lidt af pastavandet) og vendes i saucen sammen med revet parmesan og lidt af pastavandet, som du har gemt.
  11. Anret med friskrevet parmesan og frisk persille.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på pasta med salciccia og svampe

Her får du opskriften på den lækreste omgang pasta med salciccia og svampe, som er vendt i en cremet flødesauce. Nu begynder man at kunne få salciccia pølse i de fleste supermarkeder, så det har vi selvfølgelig udnyttet. Salciccia er en krydret italiensk pølse, hvor man skærer et snit langs pølsen og bruger selve farsen. Det er en slags krydret fars og det smager simpelthen så godt! Vi har også lavet den her pastaret med salciccia i en tomat-mascarponesauce, som vi også kan anbefale.

Sådan nogle pastaretter her er nemme at lave og så kræver de kun få ingredienser. Det er en perfekt hverdagsret, men kan også sagtens gå an som en weekendret eller en gæsteret. Pastaretter kan ofte bikses sammen på 30 minutter, hvilket vi elsker. Vi får derfor ofte pastaretter mindst en gang om ugen.

LÆS OGSÅ: Klik her og se alle vores opskrifter på pastaretter

Pasta med salciccia og svampe

Pastaret med salciccia

Den her kombination af salccia, champignon og parmesan er så god. Og så kan du bruge præcis den pasta, som du bedst kan lide. Her har vi brugt nogle, som minder om skruer. De er gode, fordi saucen lægger sig inde i pastaen, hvilket er så lækkert. Men ellers kan du også bruge spaghetti, fettuccine eller en anden slags. Man kan få så mange varianter i de forskellige supermarkeder efterhånden. Netto har også nogle gode på køl, som er hurtigt at tilberede.

Hvis du ikke kan få fat i salciccia eller gerne vil erstatte det med noget andet, så kan du i stedet bruge bacon. Du får dog ikke den samme krydrede smag, men det smager altså også godt med bacon.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar