Lækre hverdagsopskrifter

Pasta penne med chorizo i tomatsauce

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

En lækker italiensk pastaret med chorizo i en smagfuld tomatsovs lavet med fløde. Den er perfekt som en nem aftensmad, da den tager under 30 minutter at lave. Man kan også sagtens bytte chorizo ud med kylling.

Ingrediensliste

  • 200 g. pasta
  • 100 g. chorizo
  • 2 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 2 tsk. paprika
  • salt/peber
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 30 g. tomatpure
  • 0,5 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 1 dl. vand
  • 0,25 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

  1. Kog pasta efter pakkens anvisning.
  2. Hak løg og hvidløg fint. Snit peberfrugt i tynde strimler eller grove tern. Skær chorizo i tern.
  3. På en pande tilsættes lidt fedtstof. Herefter sauteres løg, hvidløg og chorizo.
  4. Efter 3-4 min. tilsættes peberfrugt.
  5. Tilsæt paprika, tomatpure, vand samt smuldret bouillonterning.
  6. Lad det hele koge op i 5 min.
  7. Tilsæt herefter madlavningsfløde. Lad det simre et par min. Smag til med salt og peber.
  8. Tilsæt til sidst kogt, drænet pasta og vend det godt rundt i saucen.
  9. Server evt. med frisk persille.

Bedøm denne ret

Opskrift på pasta penne med chorizo i tomatsauce

En lækker opskrift på en god pastaret, nemlig pasta penne med chorizo i en cremet tomatsauce. Det er en god italiensk pastaret med masser af smag, selvom den stadig er nem at lave.  Vi har bare en svaghed for italiensk mad og det er nok også derfor, at vi elsker at være i Italien. Der flyder gaderne nærmest med lækre italienske pastaretter og pizzaer. Forrige sommer var vi blandt andet i Rom, som er en helt fantastisk by. Der fik vi den her pastaret med chorizo og lige siden den tur, har vi ville se om vi kunne genskabe den opskrift.

LÆS OGSÅ: Mexicansk lasagne 

Pasta penne med chorizo i tomatsauce

Pasta med chorizopølse

Det er en super nem og lækker omgang pasta med chorizopølse, som er vendt i en smagfuld tomatsauce. Selve saucen er primært lavet på tomatpure, madlavningsfløde samt bouillon. Det giver en mild og virkelig god smag. Især bouillonterningen løfter lige pastaretten. Det bruger vi stort set altid i vores pastaretter, da det er en nem måde at tilføje ekstra smag til selve saucen.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag