Tilmeld nyhedsbrev

Pastaret med kylling, champignon og rucola

Pastaret med kylling, champignon og rucola

Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

40 minutter

En lækker opskrift på en cremet pastaret med kylling i en champignonsauce med frisk ruccola. Nem og lækker aftensmad, men kan også serveres som gæstemad, hvis du skal have gæster.

Ingrediensliste

  • 280 g. kyllingebryst
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 grøn peberfrugt
  • 100 g. champignon
  • 1 dl. vand
  • 1/2 stk. hønsebouillonterning
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • Salt/peber
  • 20 g. parmesan
  • 200 g. pasta
  • 30 g. rucola

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære dine kyllingefileter til. Fjern sener osv. Mariner dem i lidt olie, salt, peber og evt. lidt paprika eller hvidløgsgranulat.
  2. Skær rødløg og grøn peber i små tern. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Sæt vand over til pasta og kog pasta efter pakkens anvisning.
  3. Skær champignon i skiver.
  4. En pande varmes op med lidt olie på. Herefter steges kyllingefileterne til de er færdigstegte. Pak dem herefter ind i sølvpapir, så de holder varmen, imens resten gøres færdigt.
  5. På samme pande puttes lidt nyt olie på. Herefter tilsættes rødløg, grøn peber og hvidløg. Lad det hele sautere et par min. Tilsæt herefter champignon og lad også disse sautere et par min.
  6. Tilsæt vand og hønseboullionterning. Lad det hele simre 2 min. Tilsæt madlavningsfløde.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Hæld vandet fra din pasta og tilsæt pasta til panden. Rør det hele godt rundt. Riv evt. lidt frisk parmesan ned i retten.
  9. Skyl ruccola. Skær kylling i skiver.
  10. Anret din pastaret. Start med pasta i bunden af tallerkenen. Top herefter med ruccola og til sidst kylling. Slut evt. af med at rive lidt frisk parmesanost henover. Server med det samme!

Bedøm denne ret

Nem opskrift på en super lækker pastaret med champignon i en cremet sauce, som er toppet med kylling og frisk rucola. Den her ret er perfekt som fredagsmad eller gæstemad, da det er sådan en lækker og flot anretning.

Bag et lækkert foccaciabrød dertil og så kan pastaretter sagtens være lækker gæstemad. Den her pastaret er kraftigt inspireret af én af vores andre pastaretter, nemlig den her. Den har været super populær, så derfor ville vi lave en anderledes udgave af retten.

Pastaretter er bare altid en god idé, hvis man er løbet tør for ideer eller ikke kan overskue at skulle lede efter opskrifter på nem aftensmad.

Skriv en kommentar