Lækre hverdagsopskrifter

Pastaret med kylling og soltørrede tomater

Pastaret med kylling og soltørrede tomater
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker pastaret med kylling, frisk persille og soltørrede tomater. Tilsæt evt. også bacontern til retten. Det er nemlig lige prikken over i’et. Det er nem og hurtig aftensmad, som kræver få ingredienser, men som smager fantastisk.

Ingrediensliste

  • 1 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 450 g. kyllingebryst
  • 3 tsk. paprika
  • salt/peber
  • 100 g. soltørrede tomater
  • 0,25 bundt friske asparges
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 50 g. frisk spinat
  • 1,5 dl. vand
  • 0,5 stk. hønsebouillonterning
  • 1,5 dl. madlavningsfløde
  • 30 g. parmesan
  • 200 g. fettuccine

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg fint.
  2. Skær asparges i mindre stykker på ca. 3-4 cm.
  3. Skyl spinat.
  4. Hak soltørrede tomater i mindre stykker.
  5. Rens kylling og skær i tern eller strimler.
  6. Sæt vand til pasta over.
  7. Varm en gryde eller pande op med olie eller smør. Tilsæt løg og hvidløg og lad det sautere til, at det bliver blødt.
  8. Tilsæt kylling og lad det få farve over det hele. Tilsæt salt, peber og paprika.
  9. Tilsæt soltørrede tomater og asparges. Vend det godt rundt.
  10. Tilsæt vand og smuldret bouillonterning.
  11. Lad det simre ved middel varme et par minutter. Skru ned for blusset og tilsæt madlavningsfløde og revet parmesan.
  12. Kog pasta efter pakkens anvisning.
  13. Hak frisk persille fint. Du skal bruge noget af det i selve retten og resten til pynt.
  14. Når pasta er kogt tages lidt af pastavandet fra i en kop (det kan man bruge til lige at gøre saucen ekstra cremet til sidst).
  15. Tilsæt drænet pasta, frisk spinat og persille til saucen og vend det hele godt rundt. Tilsæt evt. lidt af det pastavand du tog fra og lad det hele simre et par minutter, så pastaen får lov til at absorbere noget af saucen.
  16. Smag til med salt og peber.
  17. Anret i to skåle og top med revet parmesan og frisk persille.
  18. Server med det samme.

Bedøm denne ret

Opskrift på pastaret med kylling, soltørrede tomater og persille

Opskrift på en nem pastaret med kylling, soltørrede tomater og persille. Pastaretter er nem aftensmad og så kan de varieres alt efter hvad man er til. Eksempelvis kan man udelade de soltørrede tomater og man kan tilsætte bacon, hvis den skal være lidt federe.

Det her er en super simpel ret, som er perfekt til de dage, hvor det bare skal gå hurtigt. Den kan laves på 30 minutter og så kan du tilsætte lige præcis de grøntsager du har lyst til. Vi har brugt løg, hvidløg, friske asparges, soltørrede tomater og spinat. Du kan dog også sagtens tilføje ærter, bønner, peberfrugt eller cherrytomater, hvis du er mere til det.

LÆS OGSÅ: Pastaret med laks og grøntsager

Pastaret med kylling og soltørrede tomater

Den her variant har været en hverdagsfavorit hjemme hos os længe. Vi har lavet den her ret de sidste 5 år og vi laver den stadig ofte. Pasta med kylling er nemlig bare altid en vinder, som de fleste godt kan lide.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

  1. Denne ret er meget hurtig blevet vores yndlingsret og er på kort tid blevet lavet en del gange. Vi foretrækker den dog uden persille, da smagen bliver for gennemtrængende. Hvis de soltørret tomater bliver blendet inden de kommes i, giver det retten en helt anden lækker smag.

  2. I har ændret i den her opskrift.
    Er det evt muligt og få den gamle at se igen?

    Mvh
    Julie
    En stor fan af jeres opskrifter

    1. Hej,

      Det eneste vi har ændret er, at vi har tilføjet asparges til opskriften. Ellers er det den samme 🙂

      Kh

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag