Lækre hverdagsopskrifter

Pastaret med rucolapesto og laks

Pastaret med rucolapesto, edamamebønner og laks
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

En nem og lækker opskrift på en god pastaret med laks, hjemmelavet ruccolapesto og edamamebønner. I stedet for rucolapesto, så kan du lave persillepesto eller basilikumspesto. Du kan også bytte edamamebønnerne ud med ærter. Det er nem og sund aftensmad.

Ingrediensliste

  • 225 g. laksefilet
  • 300 g. spaghetti
  • 50 g. frosne edamamebønner uden bælg
  • salt/peber
  • Rucolapesto

  • 25 g. mandler
  • 25 g. parmesan
  • 40 g. rucola
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1 dl. raps- eller solsikkeolie
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Kog spaghetti efter pakkens anvisning.
  2. Imens laves rucolapestoen. Kom alle ingredienser i en foodprocessor, minihakker eller blender. Blend til en rustik pesto.
  3. Opvarm en pande med lidt olie og steg laksefileter. Tilsæt salt og friskkværnet peber. Vi lod skindet blive på under stegning, og fjernede det derefter. Dette sikrer, at laksen bliver mere saftig.
  4. Vend det kogte spaghetti og edamame bønner i pestoen. Hæld det i en skål og server med det stegte laksefilet på toppen. Pynt evt. af med en citronbåd og frisk dild.

Bedøm denne ret

Opskrift på pastaret med rucolapesto og laks

Opskrift på pastaret med rucolapesto og laks. Når vi tænker på nem aftensmad, så tænker vi næsten altid på pastaretter. Det er nemlig tit det vi laver, når vi ingen ideer eller inspiration har til aftensmaden. Vi vælger ofte de italienske pastaretter som Spaghetti Carbonára, men vi laver også ofte pastaretter med laks.

Pasta og laks er nemlig en super god kombination og man kan lave mange varianter med de to hovedingredienser. Denne nemme pastaret er med hjemmelavet ruccolapesto, edamamebønner og laks. Hvis man ikke er til ruccola, så kan man også sagtens lave en basilikumspesto eller en persillepesto.

LÆS OGSÅ: Pastaret med rucola og sprød serranoskinke

Pastaret med rucolapesto, edamamebønner og laks

Pasta med rucola

Vi har ofte en rest rucola tilbage i køleskabet fra når vi har lavet pizza med parmaskinke. Ofte glemmer man helt resten og så ender det med, at man smider det ud til sidst. Derfor ville vi gerne finde på en ret, hvor man kunne få brugt eventuelle rester. Det blev til denne lækre og smagfulde pastaret med rucolapesto, sprød laks og bønner. En virkelig nem hverdagsret, som hurtigt kan bikses sammen.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag