Vores bedste opskrifter på pastaret med laks. Pasta og laks er den perfekte kombination og især hvis man tilføjer spinat og fløde. Her har vi samlet vores lækreste opskrifter på pasta med laks. Du finder noget til både hverdag og weekender. Pastaretter er nemlig både genialt hverdagsmad, men også super lækkert som en god lørdagsmenu.

Pastaretter med laks

Pastaretter med laks er en populær ret hos mange. Det kan vi sagtens forstå, for det er nemt at lave, og så smager det bare virkelig godt. Pastaretter med laks er både lækkert som nem hverdagsmad eller i weekenden med et glas kold hvidvin til. Vi er især glade for kombinationen af laks og spinat, men pastaretter med laks kan laves på mange forskellige måder. Man kan også både bruge fersk og røget laks, som giver to helt forskellige smagsoplevelser. Pastaretter med laks er en god måde at få serveret fisk for familien i hverdagen eller som gæstemad.

Pasta med laks

De fleste ved efterhånden, at det anbefales at spise fisk mindst to gange om ugen. Pasta med laks er en nem og lækker kombination, der kan hjælpe dig med at komme i mål med det. Laks er en populær fisk hos de fleste. Det kan dog godt blive lidt kedeligt altid at servere den stegt eller ovnbagt. Pasta med laks er en frisk og smagfuld ret, der kan give lidt tiltrængt variation til den populære fisk. Herinde finder du mange opskrifter på pasta med laks, og de findes både med fersk og røget laks. Det giver to helt forskellige smagsoplevelser, hvor retterne med røget laks er mere intense i smagen.

Pasta med laks og spinat

Pasta og laks er en populær kombination, der kun bliver bedre af at få følgeskab af spinat. Pasta med laks og spinat er altid en sikker vinder, når der skal serveres fisk til aftensmaden. Det er en af vores foretrukne kombinationer, og derfor finder du mange opskrifter på pasta med laks og spinat. Det bliver selvfølgelig allerbedst med frisk spinat, men i mange af opskrifterne kan du også bruge frossen spinat. Frosne grøntsager er sprængfyldte med vitaminer, og det kan være en genvej til at få flere grøntsager i hverdagen.

Tilbehør til pasta med laks

Pastaretter med laks kan sagtens spises alene – især når de i forvejen indeholder spinat eller andet grønt. De kan dog også sagtens serveres med noget lækkert tilbehør, hvis du f.eks. serverer det for gæster. Vi har mange opskrifter på lækre salater, som alle vil passe godt til pasta med laks. Vores foretrukne tilbehør til pasta med laks er dog vores tomatsalat med løg eller tomatsalat med parmesan og pinjekerner. Når pasta med laks serveres med en tomatsalat som tilbehør, er det næsten som at være i Italien. En anden favorit når det kommer til tilbehør til pasta med laks er spidskålssalat med avokado og æble. Det er en sprød og frisk salat, der giver et godt modspil til den cremede pastaret.

Hvilken vin er god til pasta med laks?

Pastaretter med laks er som sagt lækkert til både hverdag og fest. Hvis det skal være ekstra festligt, kan det med fordel serveres med et glas kold hvidvin. Flere af vores opskrifter bruger også hvidvin til at give syre til flødesaucen. Og så er det altså helt tilladt at nyde at glas kold hvidvin, mens maden forberedes i køkkenet. Så kan man jo altid åbne en flaske mere, hvis der er andre, der også gerne vil have et glas.