Pastasalat med rød pesto og kylling Pastasalat med rød pesto og kylling Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Den bedste opskrift på pastasalat m. pesto, frisk spinat og kylling. Perfekt tilbehør til grillmaden på en varm sommerdag, da det er en rigtig god sommerpastasalat. Ingrediensliste 150 g. pasta 90 g. peberfrugtspesto 250 g. kyllingebryst 0,5 bundt forårsløg 1 stk. rød peberfrugt 40 g. frisk spinat Fremgangsmåde Steg kylling på en pande i olie. Smag til med salt og peber. Tag det af panden og lad det køle af. Skær herefter i tern eller strimler. Kog pasta i letsaltet vand. Dræn pasta for vandet og skyl med koldt vand. Bland herefter pasta med pesto. Skyl spinat. Hak det groft. Bland det sammen med pasta. Skær rød peberfrugt i små strimler. Hak forårsløg. Vend til sidst peberfrugt, forårsløg og (kogt eller stegt) kylling i pastasalaten. Spises med det samme eller sættes på køl indtil brug. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på pastasalat med rød pesto og kylling En lækker pastasalat med rød pesto og kylling. Pesto er en nem måde at gøre en pastasalat super lækker på, da man kan købe mange færdiglavede varianter, som smager super godt. Denne her er med en rød pesto, som er lavet på peberfrugt. Og hvis du ikke har prøvet den før, så skulle du tage at prøve den, for hold op den er god og ikke kun i pastasalat. Ud over den røde pesto, så er der også frisk spinat og kylling i, men kyllingen kan sagtens udelades, hvis du vil have en pastasalat uden kød. LÆS OGSÅ: Italiensk pastasalat Nem pastasalat med kød Vi elsker at tilføje kød til vores pastasalater. Så er de nemlig helt perfekte som en måltidssalat man kan pakke til eksempelvis madpakken. I denne har vi brugt kylling, men du kan som sagt sagtens udelade det eller udskifte det med noget andet. Det ville også smage super lækkert med skinke i denne opskrift. Kan jeg bruge grøn pesto? Ja, du kan sagtens bytte den røde pesto ud med en anden pesto. Du kan bruge grøn pesto eller en hjemmelavet pesto, hvis du er mere til det. Kan jeg lave den dagen før? Det gode ved pastasalater er netop også, at de sagtens kan laves dagen før. Det er derfor ideelt til madpakken, til picnic eller hvis du skal lave mad til mange mennesker og gerne vil være i god tid. Opbevar den blot på køl i en lufttæt beholder. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.