Pebermyntepastiller

Pebermyntepastiller
Opskrift til stk. Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 timer

Samlet tid

10 timer og 5 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på hjemmelavede pebermyntepastiller lavet på kun 4 ingredienser. De er så lækre som en snack op til jul.

Ingrediensliste

  • 125 g. flormelis
  • 0,5 stk. æggehvide
  • 0,25 tsk. pebermynteessens
  • 50 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Bland flormelis, pebermynteessens og æggehvide i en skål og pisk det godt.
  2. Kom blandingen i en sprøjtepose.
  3. Tag et stykke bagepapir frem og sprøjt små reder på cirka 1,5 cm i diameter.
  4. Lad dem stå ude på køkkenbordet på bagepapiret og tørre en 10 timer.
  5. Smelt nu chokolade over vandbad eller i mikroovnen. Kom det i en sprøjtepose. Sprøjt små klatter af chokolade i midten.
  6. Lad chokoladen størkne.
Bedøm denne ret

Opskrift på pebermyntepastiller

Lav nemt selv en omgang pebermyntepastiller ud af kun 4 ingredienser. Dem her er så hyggeligt et lille projekt og så smager de altså bare skønt! De laves hovedsageligt på æggehvide, flormelis og pebermynteessens. Og så kan man selv vælge om man vil komme lidt chokolade på også. Vi synes det er super lækkert med chokolade også, men det er jo en smagssag.

De her pastiller kan laves året rundt, men vi laver dem oftest op mod jul, når vi er i gang med årets konfekt. Vi oplever, at folk synes det er lidt sjovt med sådan en omgang hjemmelavede pastiller på juleslikfadet. Og så er det samtidig super hyggeligt at lave selv.

LÆS OGSÅ: Maricpankonfekt med appelsin

Pebermyntepastiller

Pebermynte konfekt

Man kan også kalde dem for en slags pebermyntekonfekt. Fordi som sagt, så har vi dem ofte på årets konfektfad til jul. De smager sådan lidt af After Eight chokolade, hvilket vi elsker. Samtidig er de super nemme at lave. Det eneste, der er tidskrævende er, at man skal vente på, at de ‘tørrer’ og sætter sig. Men hvis man ikke har noget imod den proces, så er det altså et hyggeligt lille juleprojekt, som er sjovt at lave selv.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Kunne man købe chokoladeknapper og trykke forsigtig på mens Pebermyntepastillerne endnu ikke er størknede? I stedet fir at vente til de er størknede og så smelte chokolade og komme på?!?

Skriv en kommentar