Pikant mørbrad i fad Pikant mørbrad i fad Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på pikant mørbrad i fad med paprika, peberfrugt, flødeost, fløde og bacon. En nem og billig hverdagsret, som smager forrygende. Ingrediensliste 500 g. svinemørbrad 2 stk. løg 3 fed hvidløg 1 stk. rød peberfrugt 100 g. pikant flødeost 400 g. hakkede tomater på dåse 1,5 dl. madlavningsfløde 1 spsk. paprika salt/peber 1 pk. bacon i skiver Frisk persille Tilbehør 240 g. ris Fremgangsmåde Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Snit hvidløg fint. Skær løg og peberfrugt i tynde strimler. Rens mørbrad og skær i mindre stykker. En pande opvarmes med lidt olie og/eller margarine. Mørbrad steges cirka 1-2 minutter på hver side ved høj varme, så det får farve (det skal ikke færdigsteges). Tilføj godt med salt og peber. Læg mørbrad over i et ildfast fald. På panden tilsættes igen lidt fedtstof. Steg hvidløg, løg og peberfrugt ved middel varme i 5-7 minutter. Hæld de stegte løg og peberfrugt over mørbrad i det ildfaste fad. I en skål blandes pikant flødeost, hakkede tomater, paprika, madlavningsfløde og lidt salt og peber. Blend det hele sammen med en stavblender eller pisk det godt sammen. Hæld saucen over i fadet. Bages i ovnen i 25-30 minutter. Imens det er i ovnen, gøres en bageplade klar med bagepapir. Her fordeler du bacon på. Når der er 10 minutter igen af bagetiden, så sætter du bacon ind og lader det blive sprødstegt. Så skulle det hele gerne være færdig på samme tid. Fordel bacon og evt. frisk persille ovenpå din pikant mørbrad i fad. Serveres med kogte ris, som koges efter pakkens anvisning. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars kokkekniv Køb her Ildfast fad, sort Køb her Fiskars gryde Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på pikant mørbrad i fad Pikant mørbrad i fad med flødeost, paprika og peberfrugt lavet i ovn. Det er en skøn, nem og lækker hverdagsret, som er hurtig at lave og som indeholder få ingredienser. Det hele skal bare op i ét fad og så i ovnen. Imens det passer sig selv i ovnen, så kan du koge ris eller kartofler dertil og evt. lave en god og smagfuld salat som tilbehør. Den her udgave af pikant mørbrad i fad er lavet med pikant flødeost, hakkede tomater, paprika og fløde. Det er super nemt, da man blot blender eller rører alle ingredienserne sammen til saucen og så hældes det blot over. LÆS OGSÅ: Find flere opskrifter på mørbradgryde her Mørbrad i fad lavet dagen før Du kan sagtens lave den her udgave af mørbrad i fad dagen før. Du kan lave alle tingene klar og gøre det klar i fadet. På selve dagen putter du det blot i ovnen og voila! Så har du nemt en omgang aftensmad klar. At kunne lave det hele klar dagen før, sparer dig også for en masse tid, især hvis du skal have gæster. Det er derfor helt genial og nem gæstemad. Mørbrad i fad med fløde og bacon Udover mørbrad, hakkede tomater og paprika, så er der også fløde og bacon i retten. Vi topper med bacon efter fadet har været i ovnen. Bacon bages/steges for sig selv, da det på denne måde bliver mest sprødt. Du kan også bytte bacon ud med serranoskinke, hvis du vil have en udgave, som er knap så fed. Nem aftensmad med mørbrad Vi elsker denne ret med mørbrad, da den er super nem at lave og så smager den forrygende. Vi laver den med svinemørbrad, da man ofte kan finde dem billigt. Det er i hvert fald en nem måde at gøre svinemørbrad spændende og meget smagfuld. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.