Pil selv rejer Pil selv rejer Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 0 minutter Samlet tid 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Lav en omgang pil selv rejer med hjemmelavet hvidløgsaioli, citron og lunt brød. Rejer med skal smager så skønt til frokost. Ingrediensliste Rejer 1 kg. rejer med skal Aioli 1 stk. æg 2 dl. raps- eller solsikkeolie 2 tsk. hvidvinseddike 2 fed hvidløg 1 tsk. sød sennep salt/peber Andet 2 stk. citron 1 stk. ciabatta Fremgangsmåde Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Put alle ingredienserne op i et højt glas (som ofte hører med til stavblender). Sæt din stavblender ned i glasset, så den rører bunden. Tænd og blend imens du holder blenderen ned mod bunden. Du kan herefter hurtigt se, at den begynder at tykne og ændre farve. Begynd herefter at bevæge stavblenderen op og ned, indtil du får en tyk konsistens. Smag til sidst til med salt/peber og evt. lidt mere sød sennep. Skær citron i både. Varm brød. Server dine pil selv rejer med citronbåde, lunt brød og din aioli. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på pil selv rejer Der er intet som skriger forår som en omgang pil selv rejer med hjemmelavet aioli, lunt brød og citron. Det smager simpelthen så skønt og er perfekt som en omgang lækker frokost eller aftensmad en dag, hvor du har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra. Hvis du er så heldig at have en fiskehandler eller en fiskebil tæt på dig, så kan vi helt klart anbefale dig at købe sådan en omgang rejer med skal. Server dem med en hjemmelavet hvidløgsmayo, noget godt lunt brød og citron. Så er det altså alletiders måltid! LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter til tapas Rejer med skal til forret Du kan også servere sådan en omgang pil selv rejer med skal til forret. Selvom det kræver noget arbejde, så synes de fleste, at det er hyggeligt at sidde og pille sådan en omgang. Så længe, at der er mulighed for at vaske fingre bagefter, hehe. Ej, for os, så er det bare rigtig lækkert her i foråret og om sommeren. Lige med et koldt glas hvidvin serveret ved siden af og evt. et godt surdejsbrød. Så er sådan en franskbrødsmad med håndpillede rejer og aioli altså virkelig klasse. Det fede ved den her ret er, at det slet ikke tager lang tid at klargøre. Rejerne købes jo bare, så de er klar til at blive serveret. Det eneste du skal lave er din aioli. Den kan du dog også sagtens købe færdiglavet, hvis det skal være endnu nemmere. Hvis du derimod vil kaste dig ud i hjemmelavet brød til, så kan vi anbefale den her opskrift på hjemmelavet ciabatta. Det vil passe så godt dertil. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.