Pita-pizza med serrano og rucola

Pita-pizza med serrano og rucola
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på pita pizza på en luksus måde med serranoskinke og ruccola salat. Brug lige præcis det fyld du har lyst til. Skinke, kylling, pepperoni vil også være godt der på.

Ingrediensliste

  • 8 stk. pitabrød
  • 400 g. pizzasauce
  • 375 g. frisk mozzarella
  • 50 g. rucola
  • 120 g. serranoskinke
  • 50 g. parmesan

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Fordel pitabrød på en bageplade beklædt med bagepapir. Smør tomatsauce på. Fordel frisk mozzarella oven på.
  3. Bag dine pizzaer i cirka 5-10min. Til osten er smeltet.
  4. Tag dine pizzaer ud. Fordel serranoskinke på. Fordel ruccola på. Drys evt. med frisk parmesanost, hvis det skal være ekstra lækkert.
Bedøm denne ret

Opskrift på pita-pizza med serrano og rucola

Opskrift på nem pita-pizza med serrano, tomatsauce, ost og rucola. Pita pizza er en af vores go-to måltider, når aftensmaden bare skal være nem og vi ingen ideer har.

Det er for altid en sikker vinder og hvis man har nogle gode pitabrød, så smager det super lækkert. Man kan jo putte det fyld på, som man har lyst til. Vi elsker hawaii pizza, så vi laver også ofte en udgave med skinke og ananas.

LÆS OGSÅ: Koldhævet pizzadej – den bedste bund

Pita-pizza med serrano og rucola

Vi startede egentlig med at lave pita-pizza med serrano allerede da vi var små. Det var sådan et lækkert måltid, når man kom hjem fra skole og skulle have noget nem frokost. Dengang lavede vi også ofte pizzatoast. Og det er jo fantastisk hvordan sådan nogle ting bare hænger ved. Det er i hvert fald altid gode minder, når vi laver os selv pita pizzaer.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar