Pita-pizza med serrano og rucola Pita-pizza med serrano Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på pita pizza på en luksus måde med serranoskinke og ruccola salat. Brug lige præcis det fyld du har lyst til. Skinke, kylling, pepperoni vil også være godt der på. Ingrediensliste 8 stk. pitabrød 400 g. pizzasauce 375 g. frisk mozzarella 50 g. rucola 120 g. serranoskinke 50 g. parmesan Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fordel pitabrød på en bageplade beklædt med bagepapir. Smør tomatsauce på. Fordel frisk mozzarella oven på. Bag dine pizzaer i cirka 5-10min. Til osten er smeltet. Tag dine pizzaer ud. Fordel serranoskinke på. Fordel ruccola på. Drys evt. med frisk parmesanost, hvis det skal være ekstra lækkert. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på pita-pizza med serrano og rucola Opskrift på nem pita-pizza med serrano, tomatsauce, ost og rucola. Pita pizza er en af vores go-to måltider, når aftensmaden bare skal være nem og vi ingen ideer har. Det er for altid en sikker vinder og hvis man har nogle gode pitabrød, så smager det super lækkert. Man kan jo putte det fyld på, som man har lyst til. Vi elsker hawaii pizza, så vi laver også ofte en udgave med skinke og ananas. LÆS OGSÅ: Koldhævet pizzadej – den bedste bund Vi startede egentlig med at lave pita-pizza med serrano allerede da vi var små. Det var sådan et lækkert måltid, når man kom hjem fra skole og skulle have noget nem frokost. Dengang lavede vi også ofte pizzatoast. Og det er jo fantastisk hvordan sådan nogle ting bare hænger ved. Det er i hvert fald altid gode minder, når vi laver os selv pita pizzaer. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.