Pitabrød med tunsalat Pitabrød med tunsalat Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på pitabrød med tunsalat, grønt og syltede rødløg. Det lækreste pita med tun, som er nemt at lave. Ingrediensliste Tunsalat 0,5 stk. rødløg 0,5 bundt frisk dild 280 g. tun på dåse 70 g. majs på dåse 0,5 dl. mayonnaise 3 spsk. creme fraiche 2 tsk. citronsaft salt/peber Andet 4 stk. pitabrød 40 g. blandet salat 40 g. syltede rødløg 0,5 stk. agurk Fremgangsmåde Hak dild og rødløg fint. Dræn tun og majs (OBS: vægt er angivet i drænet vægt). Kom alle ingredienserne op i en skål og rør det godt sammen. Juster evt. med mere creme fraiche. Smag evt. til med mere citronsaft, salt og peber. Sæt til side eller på køl, imens du forbereder det resterende. Lun pitabrød i ovnen. Skær agurk i små tern. Skyl salat. Fyld dine pitabrød med tunsalat, salat, agurk, syltede rødløg og evt. lidt dressing, hvis du ikke synes, at tunsalaten er snasket nok. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på pitabrød med tunsalat Lækre pitabrød med tunsalat, grønt og syltede rødløg. Der er intet, som sådan en omgang pita med tun. Vi har fået det utallige gange siden vi var helt små og det har altid været en favorit. Vi rører gerne en tunsalat og bruger det som fyld i stedet for bare at bruge almindelig tun. Vi synes, at det lige bliver en tand bedre, når man rører tunen op med noget. Så er den knap så tør i det. Det er nemlig også så svært at blande tingene i et pitabrød, så det gør det lidt nemmere, at tunen er rørt op på forhånd. Udover tunsalaten, så har vi brugt noget blandet salat, agurk skåret i små stykker og syltede rødløg. Man kan også komme dressing i, hvis man ikke synes, at tunsalaten giver nok. Her har vi brugt nogle færdiglavede pitabrød, men har du tid og overskud til det, så kan du også bage dine egne. Vi har en god opskrift lige her. LÆS OGSÅ: Klik her for at finde alle vores frokostopskrifter Pita med tun Pita med tun kan spises til frokost, aftensmad eller pakkes i madpakken. Det er billig og sund aftensmad, som mætter godt. Her har vi ladet tunsalaten være i fokus og så blot toppet med lidt grønt ved siden af. Men du kan også putte endnu mere grønt i. Det kunne være peberfrugt, ærter, edamamebønner, revet gulerod eller squash, spidskål osv. Pitabrød er nemlig en oplagt mulighed for at få spist en masse grønt. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.