Pizza med bearnaise Pizza med bearnaise Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 15 timer Samlet tid 15 timer og 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en hjemmelavet pizza med bearnaise sauce, kylling og peberfrugt. Pizza med bearnaise er en god måde at bruge rester af bearnaise på. Ingrediensliste Pizzadej 215 g. vand 5 g. gær 8 g. salt 315 g. hvedemel Fyld 2 pk. frisk mozzarella 300 g. pizzasauce 200 g. kyllingebryst 1 stk. rød peberfrugt 1 stk. løg 100 g. bearnaisesauce Fremgangsmåde Dagen inden Det her er en opskrift, som kræver tålmodighed, men derimod ikke det store arbejde. Dejen skal nemlig være på køl i 15-18 timer, men den kan sagtens holde sig på køl i 2-3 dage. Start med at røre gæren ud i vandet. Tilsæt herefter 100 g. hvedemel og rør det ud. Tilsæt salt og tilsæt herefter det sidste hvedemel lidt efter lidt. Dejen skal ikke være våd, men derimod samle sig som en kugle. Rør godt rundt. Dæk din skål til med husholdningsfilm og sæt den på køl i minimum 15-18 timer. Den kan sagtens stå i køleskabet 2-3 dage, så du kan lave den i god tid. Næste dag: Tag din dej ud af køleskabet 2 timer inden den skal bruges. Tag dejen ud af skålen og ælt den let, del den i 2 lige store dele og form dem som boller. Drys godt med mel og placer bollerne her. Drys med lidt mel ovenpå. Dæk dem til med et viskestykke og lad dem ligge på køkkenbordet og hæve i 2 timer. Tænd ovnen på 275 grader varmluft eller så meget din ovn kan trække. Sæt en bageplade ind i ovnen, så den også bliver varmet op. Nu skal du forme dine pizzaer. Tag først den ene klump dej og tag godt med mel på bordet og på dejen. Brug dine hænder og fingre til at forme pizzadejen. Undgå at bruge en kagerulle. Du kan rulle længere ned i det her indlæg og se en video af hvordan vi ruller dem ud. Placer hver pizzadej på et stykke bagepapir. Steg kylling på en pande i lidt fedtstof. Smør herefter tomatsauce på og smuldr mozzarella på. Skær løg og peberfrugt i skiver og læg dem på også. Når kyllingen er stegt skæres det i strimler og lægges på pizzaen. Skru ovnen ned på 230 grader. Tag den varme bageplade ud af ovnen og træk pizzaen + bagepapir over på den varme bageplade. Bag herefter pizzaen i ca. 8-10 min, alt efter hvor kraftig din ovn er. Når kanterne er gyldne, så er den færdig. Bag kun én pizza af gangen. Top med bearnaisesauce mens pizzaen stadig er varm og server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Kitchenaid Artisan, køkkenmaskine Køb her Pizzaovn Køb her Pizzahjul Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på pizza med bearnaise Pizza med bearnaise sauce, kylling og peberfrugt. Har du prøvet pizza med bearnaise før? Det er super lækkert og er perfekt, hvis du har en rest bearnaisesovs, som skal bruges. Selve pizzabunden er super sprød, luftig og er lige så gode, som dem man kan købe hos pizzamanden. Vi har toppet pizzaen med stykker af kylling, bearnaise og peberfrugt. Du kan også bruge andet kød. Eksempelvis ville det også være super lækkert med kebab eller oksekød her på. LÆS OGSÅ: Pizza med artiskok Pizza med bearnaisesovs Det er nok meget utraditionelt og ikke ret italiensk at putte bearnaisesauce på en pizza. Det er derimod en mega god måde at undgå madspild på, hvis man har en rest alligevel. Og så skal man altså ikke vurdere genialiteten i at kombinere pizza og bearnaise. Hjemmelavet pizza med kylling og bearnaise Den her hjemmelavede pizza med kylling er super lækker til aftensmad. Resterne er også gode i madpakken. Især hvis man lige kan give dem en tur på en brødrister eller 1-2 minutter i en mini-ovn. Som sagt kan du også sagtens toppe din pizza med andet topping. I stedet for kylling vil kebab, oksekød eller skinke også være super lækkert. Hvis du ikke er til grøntsager på pizza, så kan du også sagtens udelade peberfrugten eller erstatte den af noget andet. Skal det være en salatpizza, så kan du toppe den med hakket salat, agurk, tomat og dressing efter den er bagt. Der er altså heller intet som en god salatpizza. Det er så lækkert som både fredagsmad eller weekendmad! Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.