Pizza med pesto Pizza med pesto Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 15 timer Samlet tid 15 timer og 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på den bedste vegetarpizza med pesto og cherrytomater. En sprød, hjemmelavet vegetar pizza med fyld, som man får dem i Italien. Ingrediensliste Pizzadej 215 g. vand 5 g. gær 8 g. salt 315 g. hvedemel Fyld 200 g. mascarpone 2 pk. frisk mozzarella 40 g. grøn pesto 40 g. cherrytomater Fremgangsmåde Dagen inden Det her er en opskrift, som kræver tålmodighed, men derimod ikke det store arbejde. Dejen skal nemlig være på køl i 15-18 timer, men den kan sagtens holde sig på køl i 2-3 dage. Start med at røre gæren ud i vandet. Tilsæt herefter 100 g. hvedemel og rør det ud. Tilsæt salt og tilsæt herefter det sidste hvedemel lidt efter lidt. Dejen skal ikke være våd, men derimod samle sig som en kugle. Rør godt rundt. Dæk din skål til med husholdningsfilm og sæt den på køl i minimum 15-18 timer. Den kan sagtens stå i køleskabet 2-3 dage, så du kan lave den i god tid. Næste dag: Tag din dej ud af køleskabet 2 timer inden den skal bruges. Tag dejen ud af skålen og ælt den let, del den i 2 lige store dele og form dem som boller. Drys godt med mel og placer bollerne her. Drys med lidt mel ovenpå. Dæk dem til med et viskestykke og lad dem ligge på køkkenbordet og hæve i 2 timer. Tænd ovnen på 275 grader varmluft eller så meget din ovn kan trække. Sæt en bageplade ind i ovnen, så den også bliver varmet op. Nu skal du forme dine pizzaer. Tag først den ene klump dej og tag godt med mel på bordet og på dejen. Brug dine hænder og fingre til at forme pizzadejen. Undgå at bruge en kagerulle. Du kan rulle længere ned i det her indlæg og se en video af hvordan vi ruller dem ud. Placer hver pizzadej på et stykke bagepapir. Smør herefter mascarpone på bunden og kom pesto og mozzarella på. Skru ovnen ned på 230 grader. Tag den varme bageplade ud af ovnen og træk pizzaen + bagepapir over på den varme bageplade. Bag herefter pizzaen i ca. 8-10 min, alt efter hvor kraftig din ovn er. Når kanterne er gyldne, så er den færdig. Bag kun én pizza af gangen. Inden servering toppes pizzaerne med halve cherrytomater. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Kitchenaid Artisan, køkkenmaskine Køb her Pizzaovn Køb her Pizzahjul Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på pizza med pesto Den bedste vegetar pizza med pesto, mascarpone og cherrytomater. Hvis du er ude efter en simpel, smagfuld og nem pizza, så er det denne du skal prøve. Den har en sprød, italiensk pizzabund med masser af lufthuller. Vi har toppet den med grøn pesto, mascarpone, små cherrytomater og mozzarella. Det er en fantastisk smagskombination, som helt sikkert vil falde i enhvers smag. Spis din vegetarpizza som en lækker fredagsmenu eller hvis det skal være lidt ekstra godt i hverdagen. Det gode ved den her pizzadej er, at den blot skal røres sammen og så skal den faktisk bare hæve i køleskabet natten over. Den kan holde sig 2-3 dage på køl, så det gør ikke så meget, hvis man ikke får brugt den med det samme. LÆS OGSÅ: Pizza med søde kartofler Vegetar pizza med pesto Vegetarpizza behøves slet ikke at være kedeligt – det er denne pizza bevis på! En vegetarpizza er en pizza uden kød. Derfor er der stadig både mascarpone og mozzarella på. Hvis den derimod skal være helt vegansk, så skal du bruge nogle veganske alternativer. Man kan i større supermarkeder ofte få vegansk ost. Vi har til denne vegetarpizza brugt grøn pesto, men du kan selvføgelig også bruge rød pesto eller peberfrugtspesto, hvis du er mere til det. Det vil også være super lækkert med lidt stegt peberfrugt eller oliven herpå. Fyld til vegetarpizza Vi håber, at denne pizza kan give lidt inspiration og ideer til fyld til vegetarpizza. Vi ved selv hvor svært det kan være at finde på lækre kombinationer. Især hvis det skal være uden nogen former for kød. Denne her pizza ramte dog plet! En smagfuld, sprød og lækker pizza, som er den perfekte fredagsmenu. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.