Pizza med squash, mascarpone og sprød skinke Pizza med squash, mascarpone og sprød skinke Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 15 timer Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 15 timer og 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Den bedste opskrift på en hvid pizza med squash, mascarpone, sprød serranoskinke og ost. En Pizza Bianca med squash og skinke. Ingrediensliste Koldhævet pizzadej 215 g. vand 5 g. gær 8 g. salt 315 g. hvedemel Fyld 150 g. mascarpone 0,5 stk. squash 0,5 stk. rødløg 125 g. frisk mozzarella 60 g. serranoskinke 1 håndfuld frisk basilikum Fremgangsmåde Det her er en opskrift, som kræver tålmodighed, men derimod ikke det store arbejde. Dejen skal nemlig være på køl i 15-18 timer, men den kan sagtens holde sig på køl i 2-3 dage. Start med at røre gæren ud i vandet. Tilsæt herefter 100 g. hvedemel og rør det ud. Tilsæt salt og tilsæt herefter det sidste hvedemel lidt efter lidt. Dejen skal ikke være våd, men derimod samle sig som en kugle. Rør godt rundt. Dæk din skål til med husholdningsfilm og sæt den på køl i minimum 15-18 timer. Den kan sagtens stå i køleskabet 2-3 dage, så du kan lave den i god tid. Næste dag. Tag din dej ud af køleskabet 2 timer inden den skal bruges. Tag dejen ud af skålen og ælt den let, del den i 2 lige store dele og form dem som boller. Drys godt med mel og placer bollerne her. Drys med lidt mel ovenpå. Dæk dem til med et viskestykke og lad dem ligge på køkkenbordet og hæve i 2 timer. Tænd ovnen på 275 grader varmluft eller så meget din ovn kan trække. Sæt en bageplade ind i ovnen, så den også bliver varmet op (du kan også bruge en pizzasten). Skær squash og rødløg i tynde skiver (brug evt. et mandolinjern). Nu til serranoskinke. Gør en bageplade klar med bagepapir. Fordel skiverne af serrano med lidt afstand. Bag dem i ovnen i ca. 7-10 minutter eller indtil det er sprødt (det kan man med fordel gøre i ovnen, imens ovnen varmer op). Tag skinken ud og lad den køle af. Nu skal du forme dine pizzaer. Tag først den ene klump dej og tag godt med mel på bordet og på dejen. Brug dine hænder og fingre til at forme pizzadejen. Undgå at bruge en kagerulle. Læg hver pizza på et stykke bagepapir. Smør et lag mascarpone på dine formede pizzadeje. Smuldr herefter mozzarella udover. Fordel skiver af squash og rødløg på pizzaerne. Kom lidt salt og friskkværnet peber på. Skru ovnen ned på 230 grader. Tag den varme bageplade ud af ovnen og træk pizzaen + bagepapir over på den varme bageplade. Bag herefter pizzaen i ca. 8-10 min, alt efter hvor kraftig din ovn er. Når kanterne er gyldne, så er den færdig. Bag kun én pizza ad gangen. Top med frisk basilikum og små stykker af sprød skinke inden servering. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret: Pizzaovn Køb her Pizzahjul Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på pizza med squash, mascarpone og sprød skinke Du er nødt til at prøve den her lækre og nemme pizza med squash, mascarpone og sprød serranoskinke! Det er blevet en ny sommerfavorit hos os, som ikke er alt for fed i det og som bare smager vanvittigt godt. Vi må sige, at vores smag for pizza virkelig har ændret sig igennem årene. Da vi var teenagere, så bestilte vi gerne en pomfrit-pizza med kebab og masser af dressing. I dag er der dog kommet helt andre boller på suppen og vi har i den grad fået øjnene op for hvad pizza kan – og hvad god pizza kan! Vi spiser stort set hjemmelavet pizza én gang om ugen eller i hvert fald hver anden uge. Det er sådan en god søndagsmenu og i stedet for at bestille dem udefra, så laver vi dem selv. Det er så nemt, kræver få ingredienser og så smager det meget bedre. I hvert fald hvis du spørger os! Vi kan godt lide, at man selv kan styre hvor ‘fedtede’ de bliver og hvor meget fyld, der kommes på. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på nemme pizzaer her Hvid pizza med squash Det her er en hvid pizza med tynde skiver af squash, rødløg, sprød serranoskinke og frisk basilikum. Det er sådan en rigtig sommerpizza, som heller ikke ligger for tungt i maven. Selve pizzadejen er vores koldhævede pizzadej, som vi altid bruger, når vi skal lave pizza. Den er så nem, kræver få ingredienser og kort tilberedningstid. Det giver den absolut bedste og sprødeste pizzabund, som samtidig er nem at forme. Vi har smurt den med mascarpone, da vi elsker mascarpone på pizza. Du kan dog også sagtens bruge flødeost eller ricotta, hvis du er mere til det. Vi synes bare mascarpone har sådan en god smag og så er den super cremet. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.