Pølsegryde med peberfrugt

Pølsegryde med peberfrugt
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på pølsegryde med pasta, peberfrugt og blomkål. En smagfuld pastaret med pølser, som også er børnevenlig.

Ingrediensliste

 • 6 stk. pølser
 • 1 stk. løg
 • 3 fed hvidløg
 • 1 stk. rød peberfrugt
 • 0,5 stk. blomkål
 • 2 tsk. tørret basilikum
 • 2 spsk. tomatpure
 • 1 dl. vand
 • 1 stk. hønsebouillonterning
 • 400 g. hakkede tomater på dåse
 • 150 g. mascarpone
 • 30 g. parmesan
 • 300 g. pasta
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Skær pølser i mindre stykker.
 2. Hak løg og hvidløg fint.
 3. Skær peberfrugt i strimler og skær blomkål i små buketter. Sæt til side.
 4. Varm en pande op med fedtstof.
 5. Tilsæt hernæst løg og hvidløg. Lad det sautere med til det er blødt og har fået lidt farve. Tilsæt nu pølser. Lad dem brune godt af.
 6. Tilsæt tomatpure. Vend det godt rundt og lad det svitse godt af.
 7. Tilsæt så blomkålsbuketter, peberfrugt, vand, smuldret bouillonterning, hakkede tomater, tørret basilikum og mascarpone.
 8. Skru en anelse ned for blusset og lad det simre ved lav/middel varme.
 9. Imens det simrer, så kog pasta efter pakkens anvisning i godt saltet vand.
 10. Imens pasta koger, så riv parmesan fint og tilsæt det til saucen. Smag herefter hele saucen til med salt/peber.
 11. Når pasta er al dente, så drænes det. Gem noget af pastavandet i en skål.
 12. Kom pasta over i saucen. Tilsæt også noget af pastavandet. Lad det hele blive cremet, imens der vendes godt rundt. Tilsæt evt. mere pastavand, hvis det er nødvendigt.
 13. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på pølsegryde med peberfrugt

Her får du opskriften på Mummums pølsegryde med peberfrugt, blomkål og pølser. Det hele er vendt i en cremet tomatsauce, som er lavet med hakkede tomater, tomatpure, mascarpone og parmesan. Det er sådan en god, børnvenlig ret, som er mega hurtig at bikse sammen. Vi har desuden tilsat både peberfrugt og blomkål, så hvis du har lidt svært ved at få mere grønt ind i hverdagen, så kunne det her være et godt bud. Det smager i hvert fald skønt i den her ret.

Pølser er sådan en undervurderet ingrediens. Pølser er geniale, fordi de er hurtige at tilberede og kræver minimal forberedelse. Vi har her skåret dem i små stykker, så de passer til pastaretten. Så skal de bare lige hurtigt svitses af. Det er derfor en god hverdagsret at have i baghånden til de travle dage, hvor der bare hurtigt skal mad på bordet.

LÆS OGSÅ: Klik her og find flere opskrifter på mad til børn og små

Pølsegryde med peberfrugt

Pølseret med pasta

Sådan en god pølseret med pasta går man aldrig galt i byen med. Det er ikke gourmetmad, men det smager alligevel så godt! Det er hverdagsmad på den gode måde. Og hvis man også skal finde noget, som er børnevenligt, så er det aldrig en dårlig ide med pølser. Vi elskede også selv sådan nogle retter her, da vi var små. Så har du kræsne børn, så prøv da lige den her ret.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar