Powershake ala Joe and the Juice

Powershake ala Joe and the Juice
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Opskrift på den populære powershake fra Joe & the Juice. En lækker og cremet milkshake med jordbær og banan, som er nem at lave.

Ingrediensliste

 • 100 g. frosne jordbær
 • 0,5 stk. banan
 • 1 dl. vaniljesauce
 • 1,5 dl. mælk
 • 3 stk. isterninger

Fremgangsmåde

 1. Put alle ingredienserne i en blender og blend det godt sammen.
 2. Tilsæt evt. lidt mere vaniljesauce alt efter hvordan du godt kan lide din smoothie.
Bedøm denne ret

Opskrift på Powershake ala Joe and the Juice

Her får du opskriften på den populære Powershake fra Joe & The juice! Det er vores fortolkning af den populære milkshake, som er lavet med banan og jordbær. Deres opskrift er hemmelig og faktisk næsten umulig 100% at kopiere, da de får specialproduceret noget vaniljemælk, som de bruger til drikken. Vi har dog fundet et rigtig godt alternativ, som vi synes giver nærmest en identisk smag.

Du får en cremet og lækker milkshake, som har den perfekte balance mellem banan, jordbær og vaniljesmag. Vi har også tilsat isterninger for, at den er iskold, når den serveres. Vi laver den ofte som en lille ‘dessert’ eller en eftermiddagssnack. Det er en rigtig børnevenlig milkshake, som falder i god jord hos det mindre publikum.

LÆS OGSÅ: Iskaffe med vaniljeis

Powershake ala Joe and the Juice

Smoothie med banan og jordbær

Det er en lækker smoothie eller milkshake med jordbær og banan. Den har en rigtig mild og så er den bare rigtig cremet! Du kan selvfølgelig også sagtens lave den med andre frugter end jordbær og banan. Prøv at lave den bare med jordbær eller bare med banan. Ellers smager det også lækkert med hindbær, blåbær, mango eller ananas. Prøv dig frem! Men det er bare en rigtig god base med vaniljesaucen og mælken, da det giver en god base.

Hvis du ikke er så meget til almindelig mælk, så kan du erstatte mælken med plantemælk som havremælk, mandelmælk eller noget andet. Vi ved faktisk ikke om man kan få en mælkefri vaniljesauce.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

 

Kommentarer

  1. Hej,

   Det man kan købe fra Karolines Køkken eller Emma’s. Det kan købes i stort set alle supermarkeder 🙂

   Kh

Skriv en kommentar