Proteinbidder med chokolade

Opskrift til stk. Opskrift til 6 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

En lækker og nem opskrift på små proteinbidder med chokolade lavet med proteinpulver. De er lidt ligesom sunde muffins og hvem siger nej til kage? De er helt perfekte som en sund snack, både til før og efter træning, men også hvis du bliver lækkersulten i løbet af dagen.

Ingrediensliste

 • 1 dl. vaniljeproteinpulver
 • 1 stk. banan
 • 30 g. mandelmel
 • 20 g. kokosmel
 • 20 g. havregryn
 • 1.5 dl. mælk
 • 3 stk. æg
 • 50 g. 70% mørk chokolade

Fremgangsmåde

 1. Ovnen tændes på 180 grader varmluft.
 2. Alle ingredienser (undtagen chokolade) blendes sammen med en stavblender eller i en almindelig blender.
 3. Dejen hældes i en silikoneform eller hvad man ellers har. Papirforme kan også bruges. Herefter placeres der en blok mørk chokolade ovenpå.
 4. Bages i 10-12 min.
Bedøm denne ret

Opskrift på proteinbidder med chokolade

Opskrift på lækre, sunde proteinbidder med chokolade. De er lavet som små muffins med vaniljeproteinpulver, banan og chokolade. Og de er perfekte som en sund snack efter træning. Det er ikke så ofte, at vi laver opskrifter med proteinpulver, men det er noget, som der er stor efterspørgel på, så derfor har vi begivet os ud i det.

Generelt vil I gerne have opskrifter på proteinholdig mad, så derfor har vi prøvet at lave et alternativ til den normale proteinbar og de populære proteinpandekager. Det her er mere som en sund kage og de smager så syndige. De har en god konsistens og er meget proteinrige, både pga. proteinpulveret, men også pga. æggene.

Disse sunde protein muffins kan i den grad anbefales at have klar til når den søde tand melder sig, så man kan snyde den med sundere snacks.

LÆS OGSÅ: Sunde bananbites

Proteinbidder med chokolade

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar