Proteinsandwich med kylling

Proteinsandwich med kylling
Opskrift til stk. Opskrift til 6 stk.

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på proteinsandwich med kylling og pesto. Sund og mættende sandwich med kyllingepålæg fra De Danske Familiegårde, som er nem at lave.

Ingrediensliste

 • Proteinboller

 • 250 g. havregryn
 • 350 g. hytteost
 • 4 stk. æg
 • 1 tsk. bagepulver
 • 1 tsk. salt
 • Fyld

 • 2 pk. Sandwich skiver fra De Danske Familiegårde
 • 40 g. frisk spinat
 • 2 stk. avocado
 • 2 stk. tomat
 • 6 spsk. grøn pesto

Fremgangsmåde

Proteinboller

 1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 2. Alle ingredienserne hældes op i en skål. Vi kan anbefale at bruge den blå hytteost fra Arla med 4% fedt. Herefter bruges en stavblender eller en elpisker, indtil du har en ensartet dej. Hvis dejen virker for tynd, tilsæt da lidt mere havregryn. Lad dejen trække 5-10 min.
 3. En bageplade gøres klar med bagepapir.
 4. Brug to skeer, som dyppes i vand, og læg klatter af dejen på bagepladen og form dem, så den bliver aflange.
 5. Der bliver ca. 6 stk ud af en portion.
 6. Bag dem i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter, indtil de er gyldne.
 7. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle helt af, inden du skærer dem over. Hvis de skæres over for tidligt kan de godt virke klæge inden i.

Samling

 1. Skær bollerne over.
 2. Smør med pesto.
 3. Top med spinat, kyllinge sandwich skiver, tomatskiver, skiver af avocado og overbollen smurt med pesto.
Bedøm denne ret

REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med De Danske Familiegårde 

Opskrift på proteinsandwich med kylling

En lækker og nem proteinsandwich med kylling, pesto og grønt. Vi har brugt de lækre sandwichskiver af kylling fra De Danske Familiegårde, som er lavet af 100% dansk velfærdskylling. At det er pålæg lavet af dansk velfærdskylling synes vi er så fedt! Det er nemlig sjældent, at kyllingepålægget, som kan købes i butikkerne er lavet på dansk kylling. Derudover så smager pålægget bare virkelig godt. Her har vi brugt den klassiske variant, men De Danske Familiegårde har også lavet en variant med ramsløg og hvidløg og en økologisk variant. Pålægget kan købes i Bilka, Føtex og Netto.

LÆS OGSÅ: Kyllingekødboller i tomat-mascarponesauce

Proteinsandwich med kylling

Sandwich med kylling

De her proteinsandwich med kylling er en sikker vinder til både frokost og aftensmad. De mætter godt, smager godt og så er de mega nemme at lave! Brødene skal nemlig ikke hæve og så er de lavet på havregryn, hytteost og æg. Du får derfor et måltid med højt proteinindhold, som holder dig mæt længe. Som sagt, så har vi brugt den klassiske smag på sandwichskiverne, men den med ramsløg og hvidløg ville altså også smage hamrende godt i de her sandwiches.

Sådan en omgang her får vi så ofte til frokost. Brødene kan laves på forhånd og fryses ned. Tag dem op om morgenen og giv dem en hurtig tur på brødristeren, inden du samler din sandwich. Det tager jo ikke mere end 2-3 minutter at samle sådan en lækker sandwich her.

Og hvis du, ligesom os, er til hurtige frokostideer, så kan vi også anbefale dig at prøve de her wraps med kyllingesandwichskiver. Det er altså genialt lige at have et par hurtige, sunde og mættende frokostideer i baghånden, så den ikke altid står på rugbrød.

Proteinsandwich med kylling

Sund frokost og aftensmad

De her sandwichskiver fra De Danske Familiegårde er fast inventar i køleskabet. De er geniale til så mange ting. Til en proteinsandwich som denne, på rugbrød eller knækbrød, i en wrap, skåret i små stykker og brugt i en omelet, og ja vi kan blive ved. Mulighederne er uendelige, da det bare smager så godt i sig selv.

Proteinsandwich med kylling

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Tags anvendt i denne opskrift

GlutenfriEfterårForårSommerVinter

Kommentarer

Skriv en kommentar