Quesadillas med kylling og cheddar Quesadillas med kylling og cheddar Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på sprøde quesadillas med kylling og ost. Det er nem og lækker mad til aftensmad og frokost. Mexicansk mad, når det er bedst. Server med en god salsa eller guacamole, så har du et festmåltid. Ingrediensliste 4 stk. tortillapandekager 280 g. kyllingebryst 200 g. revet cheddar 2 stk. rød peberfrugt 20 g. salsa 1 tsk. chiliflager 20 g. jalapenos 1 tsk. chilisauce Fremgangsmåde Skær kyllingen i små tynde stimler og steg dem på en pande. Opvarm herefter en panini. Læg to pandekager klar, og put kun fyld på halvdelen. Fordel nu cheddar på de to pandekager, herefter tyndskåret peberfrugt, chilisauce, chili, jalapeños og til sidst det stegte kylling. Fold nu begge pandekager over, og læg den første i paninien i 4 minutter cirka. Servér med frisk salat, cremefraiche og evt. salsa. Har du ikke en panini kan de med fordel laves på en varm pande uden fedtstof. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på quesadillas med kylling og cheddar Nem opskrift på hjemmelavede, mexicanske quesadillas med kylling og smeltet cheddarost. Quesadillas er lækre pandekager med fyld, som enten laves i et panini-jern eller på panden. Det er en af vores absolut yndlings opskrifter på mexicansk mad. Det er nemlig god hverdagsmad, som er lækker både til frokost og aftensmad. Hjemme hos os er det typisk søndagsmad. Søndag er nemlig sådan en dag, hvor det gerne må være nemt men også lidt snasket. Så vi elsker at holde sådan et lille mexicansk tema, hvor vi spiser dem her med enten kylling eller oksekød, nachos med ost og så selvfølgelig salsa og hjemmelavet guacamole. LÆS OGSÅ: Mexicansk lasagne Mexicanske quesadillas Som sagt, så er quesadillas en af vores absolut yndlings retter, når det gælder mexicansk mad. Man kan lave så meget forskelligt lækkert fyld, men denne kombination af kylling og ost er helt fantastisk. Server dem som de er eller med en hjemmelavet guacamole, salsa og evt. creme fraiche. Det er altså bare lækkert og så er det godt snasket, hvilket vi elsker. Kan jeg lave dem med andet end kylling? Ja, du kan også sagtens bruge oksekød, svinekød eller lave en vegetarudgave med grøntsager. Som sagt kan man variere fyldet præcis, som det passer en. Kan jeg lave dem på forhånd og så varme dem op? Vi anbefaler, at du laver dem lige inden servering. Så er de bedst og sprødest. Du kan derimod gøre det hele klar på forhånd, så de er nemme at gå til. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Jeg syntes det er et kreativt navn i har. Det er meget fantasifuldt nav, der inspirerer de unge til at komme i køkkenet. Jeg forventer at i kommer op med flere gode opskrifter, så mig og mit barn kan komme mere i køkkenet samme, og spise nogle flere Sune retter. Svar