Ravioli i svampesauce med persille Ravioli i svampesauce Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Lækker og cremet ravioli med fyld af spinat og ricotta vendt i en cremet svampesauce med masser af svampe og friskhakket persille. Ingrediensliste 250 g. ravioli med fyld af spinat og ricotta 200 g. champignon 2 fed hvidløg 1 stk. løg 2,5 dl. madlavningsfløde 0,5 dl. vand 0,5 stk. grøntsagsbouillonterning 0,25 bundt frisk persille salt/peber Fremgangsmåde Skyl champignon og skær i skiver. Hak hvidløg og løg fint. Opvarm en pande med olie eller smør. Tilsæt løg og hvidløg og steg til de er bløde. Tilsæt champignon og sauter dem 4-5 minutter. Kog raviolien efter pakkens anvisning. Tilsæt nu vand og smuldret bouillonterning til panden. Tilsæt herefter madlavningsfløde, salt og peber. Lad det hele simre ved lav varme, imens raviolien koger. Dræn de kogte ravioli og tilsæt til panden. Vend det hele godt rundt. Smag til med salt og peber. Hak persille fint. Anret ravioli med svampe på tallerkener og drys med frisk persille på toppen. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars pande Køb her Fiskars gryde Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på ravioli i svampesauce Lav en lækker omgang ravioli i svampesauce på under 30 minutter! Det må siges at være nem og hurtig aftensmad. Vi elsker ravioli, da det er den her lækre fyldte pasta, som bare smager helt fantastisk. I denne opskrift har vi lavet det med svampe og masser af frisk persille, som lige er prikken over i’et. Vi elsker simple pastaretter og mange af dem behøves slet ikke at have kød i sig. Denne er en vegetarisk pastaret, som er lavet med champignon og så er det hele vendt i en smagfuld flødesauce. Det behøves slet ikke at være kompliceret for at være godt. LÆS OGSÅ: Tortellini i tomatsauce Fyldt pasta som tortellini, ravioli osv. er blevet en meget populær spise på de fleste restauranter. Det friske pasta mætter mere end tørret pasta, og er super lækkert vendt i en cremet sauce. Vi elsker nemme pastaretter, og denne er bestemt ikke en undtagelse. Hvor kan jeg købe ravioli? Du kan enten lave fyldt pasta som selv, men du kan også købe noget godt ravioli ude i supermarkederne. Vi købte denne ravioli i Netto fra deres eksklusive mærke ”Premier”. Den er med spinat og ricotta, og du kan få den med flere slags fyld. Den kan bestemt anbefales. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej virkelig lækker opskrift – ved du hvorfor der bag på pasta pakkerne står at de ikke må opvarmes igen efter det er lavet? Lidt ærgerligt når man har en del rest tilbage, som ikke kan lunes igen. Har det mon noget med ricottaen at gøre? Svar
Hej Fahm Det er pga spinaten. 🙂 Pga evt. jordbakterier der kan være til stede og som danner toxiner og kan give pølseforgiftning. Det er dog yderst sjældent, især når pastaen bliver kogt. Man skal bare sørge for at opvarme retten ordentligt igennem igen (5-7 min kogning) så kan man sagtens. /Emilie Svar