Raviolisalat med cherrytomater og pesto

Raviolisalat med cherrytomater og pesto
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig raviolisalat med cherrytomater, pesto og mandler. En nem omgang frokost eller aftensmad på bare 10 minutter.

Ingrediensliste

 • 250 g. ravioli med fyld af spinat og ricotta
 • 40 g. grøn pesto
 • 100 g. frosne grønne bønner
 • 40 g. cherrytomater
 • 40 g. fetaost
 • 40 g. saltmandler
 • 0,5 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

 1. Kog ravioli efter pakkens anvisning. 1 minut før de er færdige tilsættes frosne bønner i vandet og koger med det sidste minut.
 2. Når det er kogt drænes det for vand og vendes med pesto.
 3. Skær cherrytomater i halve skiver.
 4. Knus feta.
 5. Hak saltmandler groft.
 6. Hak persille.
 7. Vend ravioli, bønner, frisk persille og cherrytomater sammen og top med mandler og knust feta.
Bedøm denne ret

Opskrift på raviolisalat med cherrytomater og pesto

Her får du inspiration til en hurtig og lækker raviolisalat med cherrytomater og pesto. En god idé til frokost eller en hurtig aftensmad, hvor man samtidig kan komme masser af grønt i. Vi vælger ofte en løsning som den her til frokost, når vi arbejder hjemmefra og det gerne må være noget andet end rugbrød. Vi køber blot nogle gode færdiglavede raviolier. Det kan man efterhånden købe i alle supermarkeder, så vælg blot din yndlingsvariant.

De kogte raviolier er vendt med grøn pesto og så er der ellers bønner, cherrytomater, feta og mandler på. Simpelt, men simpelthen så godt og mættende. Det er en salat til dig, som ofte står på bar bund, når der skal laves frokost eller aftensmad. Og til dig, som heller ikke gider at stå lang tid i køkkenet.

LÆS OGSÅ: Find flere opskrifter på hurtig og nem aftensmad her

Raviolisalat med cherrytomater og pesto

Måltidssalat med ravioli

Det er en hurtig og nem måltidssalat med ravioli. Man kan også bruge tortellini eller almindelig pasta. Vi er bare vilde med fyldt pasta. Især en variant med spinat og ricotta i. Grøntsagerne kan også varieres alt efter hvad man lige har. Vi køber en god grøn pesto, som findes på køl. De er ofte mere friske end dem man finder på hylderne. Så det kan vi kun anbefale at købe. En salat som du bare må prøve.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar