Rejemad med avocado og dildmayo

Rejemad med avocado og dildmayo
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en skøn rugbrøds rejemad med avocado og dildmayo. Lav din egen lækre dildmayonnaise, som virkelig er prikken over i’et på denne rugbrød.

Ingrediensliste

  • Rejemad

  • 4 skiver rugbrød
  • 2 stk. avocado
  • 30 g. krølsalat
  • 80 g. rejer
  • Dildmayo

  • 0,5 bundt frisk dild
  • salt
  • 50 g. mayonnaise

Fremgangsmåde

  1. Hak dild fint.
  2. Bland det sammen med mayonnaise og salt.
  3. Rist evt. rugbrødskiverne.
  4. Læg salat på efterfulgt af avocado i skiver.
  5. Læg derefter drænede rejer på og top med dildmayo og frisk dild.
Bedøm denne ret

Opskrift på rejemad med avocado og dildmayo

Her får du en super nem opskrift på en opgraderet rejemad med avocado og dildmayo. Vi elsker simple rugbrødsmadder, som man nemt kan gøre lidt mere spændende. En hjemmelavet dildmayo kan gøre underværker og er virkelig prikken over i’et på denne mad!

Dildmayo er super nemt at lave, da det egentlig blot er finthakket dild, som blandes med mayonnaise. Her kan du så vælge om du vil lave en hjemmelavet mayonnaise eller om du blot vil bruge en færdiglavet. Vi tager ofte den nemme løsning og bruger en færdiglavet.

LÆS OGSÅ: Smørrebrød med kartofler og jordskokkepuré

Rejemad med avocado og dildmayo

Rugbrød til aftensmad

Vi har på ingen måde noget i mod at spise rugbrød til aftensmad. Men hvis vi så skal have rugbrød, så kan vi godt lide at gøre lidt ekstra ud af det, så det ikke blot bliver rugbrød med pålæg. Her er denne rejemad et godt bud. Noget lækkert rugbrød toppet med salat, avocado, masser af rejer og en hjemmelavet dressing. Så er det faktisk slet ikke så tosset at spise rugbrød til aftensmad.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar