Ribskompot Ribskompot Opskrift til 3006009001200 g. Opskrift til 300 g. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hjemmelavet ribskompot. En letsyrlig kompot af ribs, som er god til pandekager, is, vafler eller i kager. Ingrediensliste 200 g. ribs 65 g. sukker 0,5 dl. vand Fremgangsmåde Rens ribs og fjern dem fra stilken. Put alle ingredienserne i en gryde. Lad det koge op ved lav-middel varme. Lad det småkoge i 10-15 minutter, alt efter hvilken konsistens du ønsker. Tag gryden af blusset. Skold et gammelt syltetøjsglas eller patentglas med kogende vand. Hæld din kompot i glasset. Sæt låget på og sæt det på køl. Det kan holde sig ca. 2 uger på køl. Bedøm denne ret Lås skærm Nem opskrift på hjemmelavet ribskompot Her får du en super nem opskrift på hjemmelavet ribskompot. Kompot af ribs er super lækkert, da det også er lidt syrligt. Du kan bruge det som tilbehør til pandekager, vafler, til is eller i kager. Det er super nemt at lave, da det kun består af vand, ribs og sukker. LÆS OGSÅ: Solbærkompot Kompot af ribs Måske du er heldig at have ribs i haven eller kender nogen som har. Så kan du lave denne lækre kompot af ribs. Du kan også sagtens tilføje andre bær dertil. Det kunne eksempelvis være lækkert med en blanding med hindbær, jordbær, brombær eller blåbær. Så hvis du mangler ideer til hvad du kan lave med ribs, så kan vi helt klart anbefale denne nemme og lækre kompot. Du kan også bruge dine ribs i kager, søde sager og meget mere. Du finder mere inspiration lige her. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.