Ribskompot
Forberedelsestid
10 minutterTilberedelsestid
10 minutterSamlet tid
20 minutterBeskrivelse
Nem opskrift på hjemmelavet ribskompot. En letsyrlig kompot af ribs, som er god til pandekager, is, vafler eller i kager.
Ingrediensliste
- 200 g. ribs
- 65 g. sukker
- 0,5 dl. vand
Fremgangsmåde
- Rens ribs og fjern dem fra stilken.
- Put alle ingredienserne i en gryde.
- Lad det koge op ved lav-middel varme.
- Lad det småkoge i 10-15 minutter, alt efter hvilken konsistens du ønsker.
- Tag gryden af blusset.
- Skold et gammelt syltetøjsglas eller patentglas med kogende vand.
- Hæld din kompot i glasset. Sæt låget på og sæt det på køl.
- Det kan holde sig ca. 2 uger på køl.
Nem opskrift på hjemmelavet ribskompot
Her får du en super nem opskrift på hjemmelavet ribskompot. Kompot af ribs er super lækkert, da det også er lidt syrligt. Du kan bruge det som tilbehør til pandekager, vafler, til is eller i kager. Det er super nemt at lave, da det kun består af vand, ribs og sukker.
Kompot af ribs
Måske du er heldig at have ribs i haven eller kender nogen som har. Så kan du lave denne lækre kompot af ribs. Du kan også sagtens tilføje andre bær dertil. Det kunne eksempelvis være lækkert med en blanding med hindbær, jordbær, brombær eller blåbær.
Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!