Nem opskrift på hjemmelavet ribskompot

Ribskompot

Opskrift til g. Opskrift til 300 g.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet ribskompot. En letsyrlig kompot af ribs, som er god til pandekager, is, vafler eller i kager.

Ingrediensliste

  • 200 g. ribs
  • 65 g. sukker
  • 0,5 dl. vand

Fremgangsmåde

  1. Rens ribs og fjern dem fra stilken.
  2. Put alle ingredienserne i en gryde.
  3. Lad det koge op ved lav-middel varme.
  4. Lad det småkoge i 10-15 minutter, alt efter hvilken konsistens du ønsker.
  5. Tag gryden af blusset.
  6. Skold et gammelt syltetøjsglas eller patentglas med kogende vand.
  7. Hæld din kompot i glasset. Sæt låget på og sæt det på køl.
  8. Det kan holde sig ca. 2 uger på køl.

Bedøm denne ret

Nem opskrift på hjemmelavet ribskompot

Her får du en super nem opskrift på hjemmelavet ribskompot. Kompot af ribs er super lækkert, da det også er lidt syrligt. Du kan bruge det som tilbehør til pandekager, vafler, til is eller i kager. Det er super nemt at lave, da det kun består af vand, ribs og sukker.

LÆS OGSÅ: Solbærkompot

Nem opskrift på hjemmelavet ribskompot

Kompot af ribs

Måske du er heldig at have ribs i haven eller kender nogen som har. Så kan du lave denne lækre kompot af ribs. Du kan også sagtens tilføje andre bær dertil. Det kunne eksempelvis være lækkert med en blanding med hindbær, jordbær, brombær eller blåbær.

Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige  her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag