Rodfrugter i airfryer

Rodfrugter i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nemme og sunde rodfrugter i airfryer. De bedste bagte rodfrugter, som kan serveres som sundt tilbehør til aftensmaden.

Ingrediensliste

  • 1000 g. rodfrugtsblanding
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Skræl rodfrugterne og skær dem i stave.
  2. Vend dem med olie, salt og peber.
  3. Kom dem i din airfryerkurv.
  4. Bag dem i ca. 25 minutter ved 200 grader.
  5. Ryst kurven et par gange under bagningen.
Bedøm denne ret

Opskrift på rodfrugter i airfryer

Rodfrugter i airfryer er noget af vores absolut yndlingstilbehør til aftensmaden! Vi er kæmpe fans af bagte rodfrugter. Det smager så godt som tilbehør og kan jo serveres til nærmest alt. Vi bytter gerne de bagte kartofler ud med sådan en omgang. Og så er de jo også en fryd at se på med alle de farver. Det er mad, som gør glad! Og så er det bare en kæmpe bonus, at det ovenikøbet smager helt fantastisk. Vi plejer bare at købe sådan en pose med blandede rodfrugter. Der plejer der at være pastinak, gulerødder og rødbeder i. Den lækreste blanding og så er det så fedt, at man ikke behøves at købe en stor pose af hver ting.

Prøv eksempelvis en omgang sundere karbonader med rodfrugtsfritter eller bagte rodfrugter til. Eller det kunne også være en portion forloren hare med skysauce og bagte rodfrugter.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter til airfryer her

Rodfrugter i airfryer

Bagte rodfrugtsfritter i airfryer

At lave bagte rodfrugter i airfryer er genialt. Det giver også lidt sprødhed til rodfrugterne, hvilket vi godt kan lide. Så de bliver lidt som rodfrugtsfritter. Og så kan du samtidig bruge mindre fedtstof end når de laves i ovnen. Rodfrugterne passer sig selv i din airfryer. Du skal bare lige ryste kurven undervejs, så de bliver jævnt bagt. Det er en af de nemmeste måder at lave bagte rodfrugter på.

Rodfrugter i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar