Rød pesto Rød pesto Opskrift til 481216202428 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hjemmelavet rød pesto. Rød pesto smager fantastisk til pasta, på tapasbordet eller blot som dip eller dyppelse. Ingrediensliste 1 stk. rød peberfrugt 20 g. mandler salt 80 g. soltørrede tomater 2 fed hvidløg 2 dl. raps- eller solsikkeolie Fremgangsmåde Hak eller blend alle ingredienserne undtagen olie med en minihakker, foodprocessor eller blender. Du opnår en grov pesto med minihakker og en mere fin pesto med blender. Tilsæt olie lidt af gangen, indtil du opnår den konsistens du gerne vil have. Holdbarhed: Den kan holde sig i ca. 1 uge på køl i en lufttæt beholder. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på rød pesto En nem opskrift på en lækker hjemmelavet rød pesto med peberfrugt, soltørrede tomater og mandler. Den her røde pesto er super lækkert, især til pasta, som dip eller dyppelse eller til tapas. Den har masser af smag og så får den en skøn rød farve. LÆS OGSÅ: Basilikumspesto Rød pesto opskrift Den her pesto er super nem at lave. Man blender blot alle ingredienserne sammen i en blender, minihakker eller foodprocessor. Det tager derfor ikke mere end 10 minutter at lave sin helt egen hjemmelavede pesto. Pesto med peberfrugt og soltørrede tomater Den består af peberfrugt, soltørrede tomater, hvidløg og mandler. Det giver den bedste smagskombination. Prøv at vende din pesto i eksempelvis pasta. Det giver masser af smag og smager fantastisk sammen med et stykke kød. Holdbarhed på din hjemmelavede røde pesto Hvor længe kan pesto egentlig holde? Der er selvfølgelig forskel på holdbarheden, hvis man sammenligner med en færdigkøbt rød pesto. Denne hjemmelavede udgave kan holde sig ca. 1 uge på køl i en lufttæt beholder. Sørg for at den er dækket med olie, så holder den nemlig længere. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op.