Rødbedebøffer Rødbedebøffer Opskrift til 7142128 stk. Opskrift til 7 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på nemme rødbedebøffer. De lækreste vegetarbøffer lavet på rødbede, æg og havregryn. Brug dem til vegetarburger eller som alternativ til kød. Ingrediensliste 1 stk. løg 3 fed hvidløg 250 g. rødbede 3 stk. æg 40 g. rasp 40 g. havregryn 15 g. parmesan salt/peber Til stegning 1 dl. raps- eller solsikkeolie Fremgangsmåde Skræl rødbede og riv dem groft på et rivejern. Vrid det godt for vand. Den vægt der er angivet er i revet vægt. Placer rødbede i en skål. Rør det sammen med æg. Hak løg og hvidløg fint. Du kan evt. også rive løget. Tilsæt det til din blanding. Tilsæt rasp, havregryn og revet parmesanost. Rør det hele godt sammen. Tilsæt til sidst godt med salt og peber. Lad “farsen” stå og hvile i 5 minutter. Hvis den virker for “tør” efter de 5 minutter, så tilsæt et æg mere. Der kan nemlig være forskel på størrelsen af æg. Hvis den derimod virker for våd, så tilsæt lidt ekstra rasp. Form 6-7 bøffer og placer dem evt. på et stykke bagepapir eller en tallerken inden de steges. Varm en pande op med olie på. Placer dine bøffer på panden (det er ikke sikkert du kan have dem alle på én gang). Steg dem cirka 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune. Tag dem af panden og lad dem køle af en smule inden servering. Server dem som de er eller brug dem som vegetarbøf i en vegetarburger. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på rødbedebøffer Nem opskrift på nemme og sprøde rødbedebøffer lavet på rødbede, æg og havregryn. De er super lækre som alternativ til almindelige bøffer og vi kan varmt anbefale dem i en vegetarburger. Derudover er de super nemme at lave, da de består af få ingredienser. Vi steger dem på panden, men du kan også bage dem i ovnen. Hvis du bager dem i ovnen, så bliver de til gengæld også mindre sprøde. Vi foretrækker at lave dem på panden, da du får en skøn vegetarbøf til dine burgere. LÆS OGSÅ: Kikærtebøffer Vegetariske rødbedebøffer De her vegetariske rødbedebøffer er lavet uden nogen former for kød. De er dog ikke veganske, da der stadig er æg i. Det er nogle af de lækreste vegetarbøffer vi har lavet og så får de jo bare den skønneste farve fra rødbeden. Du kan også sagtens bytte rødbede ud med en anden grøntsag. Her kan vi anbefale squash, gulerødder, pastinak eller kartofler. Vegetarbøffer af rødbede Hovedingrediensen i disse vegetarbøffer er som sagt rødbede. Og selvom de er lavet på rødbede, så er smagen af rødbede slet ikke gennemtrængende. De får nemlig også masser af smag fra hvidløg og løg. Så frygt ikke, hvis du normalt ikke kan lide rødbede – smagen er slet ikke kraftig. De her rødbedebøffer er perfekte i en vegetarburger. Server dem i en burgerbolle med hjemmelavet chilimayo, salat, syltede rødløg, tomat og avocado. Og så har du altså alletiders vegetarburger med masser af smag og som på ingen måde er kedelig. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.