Rødbedesalat med æble

Rødbedesalat med æble
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en frisk og lækker rødbedesalat med æble, fetaost og mandler. En rigtig god og nem salat med rødbede og frugt.

Ingrediensliste

  • 1 stk. rødbede
  • 50 g. frisk spinat
  • 1 stk. æble
  • 50 g. fetaost
  • 25 g. mandler

Fremgangsmåde

  1. Skræl rødbede og riv den på den grove side af et rivjern.
  2. Skær æble ud i tynde skiver.
  3. Hak mandlerne groft.
  4. Bland æble, frisk spinat og revet rødbede og drys med hakkede mandler og smuldret feta.
Bedøm denne ret

Opskrift på rødbedesalat med æble

En lækker og nem rødbedesalat med æble, feta og mandler. Hvis du mangler en frisk, grøn salat, så kan vi virkelig anbefale den her lækre rødbedesalat. Rødbeder smager nemlig skønt i salater. Selvom du måske tænker, at de jo skal koges eller tilberedes, så er det faktisk rigtig lækkert med frisk rødbede, hvis man river det groft. Især når man kombinerer det med det friske fra æble og en cremet fetaost. Server salaten som tilbehør til et lækkert stykke kød og evt. nogle bagte kartofler. Det er altså en god efterårsmenu! Vi elsker at udnytte de grøntsager, som er i sæson. Det her er sådan en salat, som passer perfekt til årstiden.

Vi har lavet den her salat helt simpel. Du kan sagtens servere den med en hjemmelavet dressing eller vinaigrette. Det ville uden tvivl også være rigtig godt!

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på tilbehør

Rødbedesalat med æble

Salat med rødbede og æble

Du er nødt til at prøve kombinationen af rødbede og æble i en salat. De to ting smager nemlig helt fantastisk sammen! Æblet har sprødhed og sødme, som komplimenter smagen af rødbede så godt. Desuden får man også det salte og cremet fra fetaosten og det sprøde fra mandlerne. Når man har styr på alle elementerne, så giver det altså bare en smagfuld salat.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar