Tilmeld nyhedsbrev

Roulade med hindbærmousse og hvid chokolade

Roulade med hindbærmousse og hvid chokolade

Opskrift til 6 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på vaniljeroulade med hindbærmousse og hvid chokolade. En af vores yndlings kombinationer, når det gælder kage. Det er den perfekte skærekage, dessert eller sommerkage. Pynt den evt. af med flødeskum på toppen og friske bær. Helt sikkert en af årets sommerkager.

Ingrediensliste

Roulade

  • 4 æg (str. M/L)
  • 85 g. sukker
  • 15 g. kartoffelmel
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 80 g. hvedemel

Fyld

  • 100 g. frosne hindbær
  • 2 spsk. sukker
  • 3 dl. piskefløde
  • 125 g. friske hindbær
  • 100 g. hvid chokolade

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. I en lille gryde bringes de frosne hindbær i kog med sukker. Lad det afkøle.
2. Pisk æg og sukker stivt i en skål.
3. Sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver og vend forsigtigt.
4. Smør dejen ud på et bagepapir på en bradepande, og bag den ved 175 grader i 10 minutter.
5. Pisk fløde stivt (lidt mere end normalt) og tilsæt hindbærcoulissen deri.
6. Hak chokoladen i trekanter, som på billedet.
7. Læg nu et stykke bagepapir på bordet, og drys det med lidt sukker.
8. Tag bunden ud af ovnen, og løft den over på bagepapiret med sukker (toppen nedad).
9. Læg et fugtigt viskestykke over i 2 minutter, så bagepapiret er lettere at fjerne.
10. Når bagepapiret er fjernet, damper bunden hurtigt af, og der smøres med hindbærmousse. Gem evt. lidt til pynt.
11. Derefter rulles rouladen, og vippes over på et fad. Enderne skæres til.
12. Sættes på køl inden servering.

Bedøm denne ret

Roulade med hindbærmousse og hvid chokolade

Opskrift på en simpel roulade med den lækreste hindbærmousse og hakket hvid chokolade. Roulade er en af de nemmeste kager, da de kan laves og bages hurtigt. Det er derfor den perfekte kage, hvis du får uventede gæster eller blot vil lave en nem kage eller dessert.

Den her version er med hindbærmousse og det er egentlig en opskrift, som jeg har fra min mor. Hun laver den altid, når de får gæster på besøg. Den kan nemlig laves i god tid og så blot sættes på køl indtil servering.

LÆS OGSÅ: Chokoladeroulade med fløde og banan

Roulade med hindbærmousse og hvid chokolade

Det er nok også derfor, at vi er blevet så stor fan af den. Det er bare rart, især her om sommeren, at lave desserter, som kan laves i god tid. Så kan man nemlig nyde det gode vejr, et koldt glas hvidvin og sine skønne gæster.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven