Salat med avocado, melon og feta

Salat med avocado, melon og feta

Salat med avocado, melon og feta

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker salat med avocado, melon og feta. Det er den bedste sommersalat, som er perfekt som tilbehør her i sommervarmen.

Ingrediensliste

  • 35 g. rucola
  • 400 g. vandmelon
  • 100 g. agurk
  • 1 avocado
  • 60 g. fetaost
  • 25 g. pinjekerner

Fremgangsmåde

  1. Varm en pande op uden fedtstof. Hæld pinjekernerne på panden.
  2. Svits dem, indtil de får farve og der begynder at dufte sådan lidt nøddeagtigt.
  3. Tag panden af varmen og hæld pinjekernerne over på en tallerken, så de kan køle af.
  4. Skyl rucola.
  5. Skær vandmelon i tern.
  6. Halver agurk og fjern “de våde kerner”. Skær i skiver.
  7. Fjern stenen fra avocado og fjern skrællen. Skær i tern.
  8. Anret alle ingredienserne på et fad eller en dyb tallerken.
  9. Top til sidst med smuldret feta og pinjekerner. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.

Bedøm denne ret

Opskrift på salat med avocado, melon og feta

En super nem og hurtig opskrift på den lækreste salat med avocado, melon og feta. Den er desuden toppet med ristede pinjekerner, som lige er prikken over i’et. Det er en skøn sommersalat, som er perfekt som tilbehør her i varmen.

I stedet for vandmelon, så kan du også bruge cantaloupemelon, honningmelon eller galiamelon. Du kan desuden også tilføje jordbær til salaten. Det vil absolut heller ikke gøre den dårligere.

LÆS OGSÅ: Salat med honningmelon og solsikkekerner

Salat med avocado, melon og feta

Sommersalat med avocado

Vi elsker at sammensætte salater, som består af både grøntsager og frugter. Det passer perfekt til varmen og gør salaten lidt mere spændende og frisk. Af grøntsager, så har vi brugt rucola som bund samt agurk og avocado. Avocado smager skønt i salater, da det giver noget fedme og så er det super cremet.

Salat med avocado, melon og feta

Kan jeg bruge andet end pinjekerner?

Vi har valgt at toppe med ristede pinjekerner, men pinjekerner kan godt være dyre eller svære at få fat i. Derfor kan du sagtens erstatte med ristede græskarkerner eller solsikkekerner. Det vil smage mindst lige så skønt.

Følg endelig med på vores andre sociale kanaler. Du finder hver dag en masse inspiration på mad på vores Instagram, som du finder herog vores Facebookside. . Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag