Salat med vandmelon og oliven

Salat med vandmelon og oliven
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en lækker og smagfuld salat med vandmelon, oliven og fetaost. En helt fantastisk kombination, som er skøn som tilbehør.

Ingrediensliste

 • 450 g. vandmelon
 • 1 stk. rødløg
 • 0,25 bundt frisk basilikum
 • 65 g. fetaost
 • 150 g. cherrytomater
 • 40 g. oliven på glas
 • peber

Fremgangsmåde

 1. Skær vandmelon i tern.
 2. Halver cherrytomater.
 3. Halver rødløg og skær i tynde skiver. Hvis det er et stort rødløg, så er det ikke sikkert du skal bruge det hele.
 4. Pluk basilikumsblade, skyl dem og hak dem fint.
 5. Vend vandmelon, cherrytomater, basilikum og rødløg sammen. Top med smuldret feta, oliven og lidt friskkværnet peber efter smag (du kan også udelade peber).
 6. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på salat med vandmelon og oliven

En super nem og lækker opskrift på salat med vandmelon og oliven. Udover det, så er der også rødløg, fetaost og cherrytomater i. Det er en super skøn og lækker kombination.

Server den som tilbehør til aftensmaden eller spis den som en sund frokost, evt. med tun, laks eller kylling til. Det er altid en sikker vinder.

LÆS OGSÅ: Melonsalat med blåbær

Salat med vandmelon og oliven

Vandmelonsalat med oliven og feta

Sådan en vandmelonsalat med oliven og feta er så lækker. Det er ikke den mest børnevenlige salat, da den både indeholder ost, oliven samt løg. Hvis du gerne vil have en vandmelonsalat, som er lidt mere børnevenlig, så skal du prøve denne med vandmelon og friske bær. Vi anbefaler desuden at bruge nogle lækre oliven. Det kan ofte betale sig at betale lidt ekstra, da du får saftige oliven. I forhold til feta, så kan vi anbefale én af dem, hvor man selv skal rive den fra hinanden.

Salat med oliven

Det er én af de bedste salater med melon og oliven. Og når den så bliver toppet med frisk basilikum, så løfter det lige salaten det sidste. I stedet for basilikum, så kan du også bruge persille eller mynte. Måske du er heldig at have nogle friske krydderurter i haven, som du kan toppe med.

Og i stedet for vandmelon, så kan du også bruge honningmelon eller netmelon. Lidt jordbær der i ville heller ikke skade. Du kan sammensætte den præcis, som du har lyst til.

Følg med på de sociale medier

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Skriv en kommentar