Saltmandler Saltmandler Opskrift til 2505007501000 g. Opskrift til 250 g. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på lækre og sprøde saltmandler. Perfekte som en sund snack eller som tilbehør oven på en god salat. Du skal kun bruge to ingredienser. Ingrediensliste 2,5 dl. vand 3,5 spsk. salt 250 g. mandler Fremgangsmåde Kog vand og salt op i en gryde. Når saltet er kogt ud, så tilsættes mandlerne til gryden og gryden tages af blusset. Lad mandlerne stå og trække i 20-25 minutter. Hæld vandet fra. Tænd ovnen på 160 grader varmluft. Dræn mandlerne godt og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys evt. med lidt ekstra salt. Bag mandlerne i ovnen i ca. 18-20 minutter. Hold øje med dem undervejs, så de ikke brænder på. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle helt af inden de hældes over i en bøtte. Brug dem i salater eller spis dem som en sund snack. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på saltmandler Mums, vi elsker saltmandler! De er gode som en snack og i salater – og så er de så nemme at lave! Vi har næsten altid en bøtte med saltmandler stående på bordet. Det er nemt at tage en håndfuld, hvis man lige bliver lidt snacksulten. Samtidig er de super lette at lave og kræver i princippet kun mandler, salt og vand. Det er virkelig vildt så lækre mandler bliver, når man bager dem i ovnen. Det gælder både saltmandler, men også mandler generelt. De får en ekstra lækker nøddesmag og så knaser de på den helt perfekte måde. LÆS OGSÅ: Mandelkrokant Nemme saltmandler på ingen tid Den her opskrift på mandlerne er super nem. Det tager ingen tid lige at lave en portion. Ofte laver vi ud af 1 kg. så har man en masse til salat og som en snack. De bliver spist så hurtig herhjemme, når de først er lavet. En nem snack med mandler Det her må være én af de bedste og nemmeste snacks man kan lave med mandler. De er super simple og nemme at lave og samtidig så smager de bare drønlækre. De er som sagt super lækre som snack i sig selv, men smager også godt ovenpå en smagfuld salat, hvor de så giver det sprøde element. Hvordan opbevarer jeg dem bedst? Vi plejer at opbevare dem i en lufttæt beholder. En kagedåse eller et patentglas, hvor de ikke bliver bløde. Desuden skal de opbevares et tørt sted. Hvor længe kan de holde sig? De kan holde sig 1-2 måneder. Men vi vil næsten vove at påstå, at de aldrig holder så lang tid, fordi de bliver spist inden. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.