Sandwich med serrano og pesto

Sandwich med serrano og pesto
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

3 timer

Samlet tid

3 timer og 30 minutter

Beskrivelse

Opskrift på hjemmelavet sandwich med serrano og pesto. Hjemmelavede sandwichstykker, som er nemme at lave og som kan fyldes med sandwichfyld.

Ingrediensliste

  • Surdej

  • 50 g. Bageklar surdej (fra Valsemøllen)
  • 50 g. vand
  • Dej

  • 5 dl. vand
  • 2 tsk. salt
  • 550 g. manitobahvedemel
  • Fyld

  • 100 g. grøn pesto
  • 75 g. rucola
  • 120 g. serranoskinke
  • 100 g. soltørrede tomater
  • 300 g. burrata
Læg i kurven til
I samarbejde med Nemlig.com

Fremgangsmåde

  1. Bland 50 g. bageklar surdej med 50 g. lunkent vand. Lad den stå i 15 minutter, så har du en aktiv surdej.
  2. Nu skal dejen laves. Kom lunkent vand i en skål og rør surdejen ud i skålen.
  3. Tilsæt salt og mel og rør det godt sammen. Du kan sagtens bruge en røremaskine.
  4. Dæk skålen til med et viskestykke eller husholdningsfilm.
  5. Dejen sættes til hævning et lunt sted i min. 3 timer. Du kan også koldhæve dejen natten over.
  6. Efter 3 timer, så tændes ovnen på det varmeste den kan. Gerne varmluft. Bagepladen skal også opvarmes i ovnen. Du kan også bruge et bagestål, hvis du har det.
  7. Når dejen er færdig med at hæve, så drysses et bord med rigeligt mel, hvorefter dejen hældes ud på bordet.
  8. Dejen virker mere flydende end en almindelig bolledej, men bare rolig, det skal den være. Dejen drysses med mel og skæres herefter ud i passende stykker med en dejskærer og lægges på et stykke bagepapir.
  9. Når ovnen er klar, så tages den varme bageplade ud af ovnen og bollerne på bagepapiret rykkes forsigtigt hen på pladen.
  10. Bages i cirka 10-12 min ved 220 grader varmluft, indtil de er gyldne.
  11. Lad bollerne afkøle på en bagerist.
  12. Fyld dem med pesto, rucola, serranoskinke, soltørrede tomater og burrata.

Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med Valsemøllen

Opskrift på sandwich med serrano og pesto

I samarbejde med Valsemøllen får du her opskriften på hjemmelavet sandwich med serrano og pesto. Vi elsker surdejsboller og vi ved, at I også er mange, som elsker bagværk med surdej. Så nu har du muligheden for at bage med surdej – uden at have en surdej! Bageklar Surdej er et nyt produkt fra Valsemøllen og det gør det muligt at få en bageklar surdej i løbet af 15 minutter. Det er helt genialt og derfor blev vi selvfølgelig nødt til at lave nogle hjemmelavede sandwichstykker med surdej.

Sandwichstykker er gode at have i fryseren, så man altid kan lave en hjemmelavet sandwich. I løbet af sommeren er vi ofte på tur og der er altså mange penge at spare, hvis man eksempelvis selv laver sandwich i stedet for at købe ude. Derfor laver vi ofte luksuriøse af slagsen med serrano, pesto, burrata, rucola og soltørrede tomater. En kombination af fyld som bare altid er god.

LÆS OGSÅ: Bowl med kyllingespyd og havreris

Sandwich med serrano og pesto

Sandwichbrød med bageklar surdej

De her luftige og svampede sandwichbrød er bagt med bageklar surdej. Du følger blot anvisningen og blander op med vand – og voila, så har du efter 15 minutter en bageklar surdej. Den kan bruges til brød, boller, rugbrød – ja, bare alle de steder, hvor man kan bruge surdej. Du kan også tage dine egne opskrifter og så udskifte den sædvanlige gær med surdej. 100 g aktiv bageklar surdej, lavet af 50 g bageklar surdejspulver og 50 g lunkent vand ((30°C), erstatter ca. 25 g gær. Så der er altså rig mulighed for at eksperimentere med surdejen.

Og hvis du vil vælge den nemme løsning, så følger du blot denne opskrift på sprøde sandwichstykker. Du får nemlig luftige sandwichbrød, som kan fyldes med lige præcis det fyld, som du har lyst til.

Sandwich med serrano og pesto

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar