Små marengskys Små marengskys Opskrift til 255075100 stk. Opskrift til 100 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 40 minutter Samlet tid 50 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på små marengskys, som du kan bruge som pynt på talkager, bogstavkager, bærskumskager og meget mere. Ingrediensliste 90 g. æggehvide 90 g. sukker 90 g. flormelis Fremgangsmåde Bland sukker og flormelis. Pisk æggehvider stive. Tilsæt sukker og flormelis lidt efter lidt imens der piskes. Pisk indtil du har en fast og glansfuld marengs. Put din marengs i en sprøjtepose og klip et lille hul. Tænd ovnen på 100 grader varmluft. Gør to bageplader klar med bagepapir. Sprøjt små kys ud. Når ovnen er varm, så bages de to bageplader i ca. 40 minutter. Herefter slukkes ovnen. Lad bagepladerne blive i ovnen 30 minutter efter (hvor ovnen ikke åbnes). Tag dine bageplader ud. Pak dine små marengstoppe i småkagedåser. De kan holde sig i flere måneder og er perfekte til at pynte desserter og kager med. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på små marengskys De her fine, små marengskys kan du bruge som pynt på kager, desserter og meget mere. De er super nemme at lave og så pynter de så flot. Vi har lavet dem i hvide, men du kan i princippet lave dem i alverdens farver ved blot at tilsætte lidt frugtfarve. Vi bruger dem ofte som pynt på bærskumskager, talkager, bogstavkager og generelt kager, hvor vi gerne vil pynte dem flot op. Det er i princippet blot marengskys, som vi bare har lavet i den her lille mini udgave. Vi synes, at de er lidt finere end de store marengskys, da de giver et anderledes, fint look til kagen. De stjæler ikke så meget fokus i forhold til store marengs. LÆS OGSÅ: Talkage af brownie med bærskum og små marengs Marengskys til pynt Du kan som sagt bruge dem som pynt, men de kan selvfølgelig også bare spises som de er. De er godt nok ret små, så hvis du gerne vil servere sprød marengs, så anbefaler vi den her opskrift på store kyskager. Kan jeg lave dem på forhånd? Jep sagtens! Lav en stor portion og opbevar dem i en lufttæt beholder eller småkagedåse, så kan de holde sig flere måneder. Og så har du altid noget nemt pynt til kager og desserter, som hverken kræver mange ingredienser eller lang tid at lave. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej, kan man erstatte sukkeret med mere flormelis? Så der er dobbelt så meget flormelis som æggehvide. Eller skal målene så ændres? Svar
Ved du hvorfor de klistre sammen efter bagning? Har gjort som opskriften siger, bare i en mindre portion og de klistrer sammen så man ikke kan opbevare dem eller have dem i en skål som på billedet.. 😊 Svar