Smoothiebowl med hindbær og mango

Opskrift på smoothiebowl med hindbær og Plantgurt
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på en sund smoothiebowl med hindbær og mango. Det er en super nem og sund morgenmad, som er hurtig at lave.

Ingrediensliste

 • 100 g. frosne hindbær
 • 100 g. frosne mangotern
 • 0,5 stk. banan
 • 2,5 dl. Alpro Plantgurt vanilje
 • Topping

 • 0,5 stk. banan
 • 60 g. blåbær
 • 60 g. granola

Fremgangsmåde

 1. Put frosne mangotern, frossen hindbær, banan og Alpro Plantgurt vanilje i en blender (du kan også bruge en stavblender eller foodprocessor).
 2. Blend det hele godt sammen, så du får en ensartet og cremet smoothie.
 3. Fordel din smoothie i to skåle.
 4. Top med banan skåret i skiver, granola og friske blåbær.
 5. Nyd med det samme.
Bedøm denne ret

REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med Alpro 

Opskrift på smoothiebowl med hindbær og Plantgurt

Her får du opskriften på en super nem og lækker smoothiebowl med hindbær, banan, mango og Plantgurt vanilje. Selve smoothiebowlen er lavet på kun 4 ingredienser og så kan man toppe med præcis det man har lyst til. Vi toppede vores med granola, banan og blåbær.

Udover mango og hindbær, så bruger vi også Alpros plantgurt vanilje, som tilfører sødme og en god vaniljesmag. Derudover gør den også smoothiebowlen super cremet. Plantgurten med vanilje er også rigtig god for sig selv, især toppet med lidt frugt og granola.

LÆS OGSÅ: Chiagrød med hindbærkompot

Opskrift på smoothiebowl med hindbær og mango

En sund morgenmad med Plantgurt

Vi elsker morgenmad og elsker at finde nye favoritter, så man ikke spiser det samme igen og igen. Samtidig vil vi gerne have en morgenmad, som er mættende. Den skal nemlig gerne kunne holde os mætte indtil frokost, så derfor er det vigtigt, at man får en masse næring og at man giver kroppen noget at arbejde med. Vi elsker smoothies, men synes ikke altid, at de holder os mætte lang tid nok. Derfor er denne smoothiebowl et super alternativ, da den lige bliver toppet med lidt granola og lidt ekstra frugt, så den mætter meget bedre.

Skal det gå ekstra stærkt en morgen, så elsker vi også Alpros forskellige Plantgurts med frugt og granola på toppen. De er uden tvivl dem på markedet, som laver de bedste plantebaserede yoghurter. Vi elsker især den med vaniljesmag og blåbærsmag.

Opskrift på smoothiebowl med hindbær og mango

En sund morgenmad handler for os også om, at den skal være nem og hurtig at lave. Derfor er denne smoothiebowl med hindbær, mango og Plantgurt vanilje helt perfekt i vores morgenrutine, da den ikke tager mere end 10 minutter at lave. Du kan også sagtens toppe den med noget andet. Vi anbefaler blot, at man topper den med en eller anden form for granola, müsli, havregryn eller lidt kerner for, at den mætter ekstra godt.

Opskrift på smoothiebowl med hindbær og mango

Flere opskrifter på sund morgenmad

Hvis du, ligesom os, også godt kan lide at skifte morgenmaden ud i ny og næ, så kan du finde en masse opskrifter på Alpros hjemmeside. Her finder du også et stort udvalg af sunde og lækre morgenmadsopskrifter.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar