Smoothiebowl med hindbær

Nem opskrift på en cremet smoothiebowl med hindbær
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem og god opskrift på hjemmelavet smoothiebowl med hindbær. Den er lavet på kun 2 ingredienser og kan toppes med granola, chokolade og frisk frugt.

Ingrediensliste

 • 2 stk. frossen banan
 • 150 g. frosne hindbær
 • 0,75 dl. vand
 • Topping

 • 50 g. granola
 • 1 stk. banan
 • 50 g. bær

Fremgangsmåde

 1. Put alle ingredienserne i en skål eller i en foodprocessor.
 2. Lad det stå og tø op i 5 minutter.
 3. Blend herefter det hele sammen med en stavblender eller i din foodprocessor, indtil du får en cremet og lækker is. Hav tålmodighed, når du blender. Først vil det overhovedet ikke ligne noget, men jo mere det blendes, jo mere cremet og lækker bliver det.
 4. Pynt med granola, bananer skåret i skiver og friske bær.
 5. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på en cremet smoothiebowl med hindbær

En super let og simpel opskrift på en cremet smoothiebowl med hindbær. Den er lavet på kun 2 ingredienser, nemlig bananer og hindbær. Så det er sundt og så smager det helt forrygende. Smoothiebowl er super sundt og faktisk virkelig let at lave selv. Vi laver dem helt simpelt, men man kan sagtens tilføje chiafrø, acaipulver eller andre superfoods, inden man blender det sammen. Den er lavet på en base af banan, som giver en cremet og lækker smoothiebowl. Så det her er en god basisopskrift, hvor du selv kan tilføje ekstra ting til.

LÆS OGSÅ: Tropical nicecream

Nem og sund smoothiebowl

Selve smoothiebowlen er lavet på kun 2 ingredienser og så kan man toppe med præcis det man har lyst til. Vi toppede vores med granola, banan og bær. Udover banan og hindbær, så bruger vi kun vand. Vi elsker smoothies, men synes ikke altid, at de holder os mætte lang tid nok. Derfor er denne smoothiebowl et super alternativ, da den lige bliver toppet med lidt granola og lidt ekstra frugt, så den mætter meget bedre. Den skal nemlig gerne kunne holde os mætte indtil frokost. Det er derfor er det vigtigt, at man får en masse næring og at man giver kroppen noget at arbejde med.

Nem opskrift på en cremet smoothiebowl med hindbær

Smoothiebowl topping

Man bestemmer helt selv hvad man godt kunne tænke sig at toppe sin smoothiebowl med. Vi kan godt lide at toppe vores smoothiebowls med noget der mætter godt. Smoothiebowlen skal holde os mætte til frokosten. Noget man kan toppe med og som mætter godt er en eller anden form for granola, müsli, havregryn, nødder, eller lidt kerner. Hvis man har lyst til at gøre lidt mere ud af det, kan man drysse toppen med lidt kokosflager og lidt bær eller skære en banan ud i skiver og komme den ovenpå. En klat peanutbutter ovenpå er virkelig lækkert hvis nu det er weekend eller man bare skal forkæle sig selv lidt ekstra.

Følg med på de sociale medier

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Kommentarer

 1. Kan man generelt bruge andet end banan i sådan en smoothiebowl.
  Jeg kan simpelhen ikke fordrage lugt eller smag af banan.
  Men ville være så lækkert med sådan en frugt bowl

  1. Hej Cecilie,
   Bananen gør den cremet og skaber på en måde basen. Men du kan sagtens bare blende andre frosne frugter. Konsistensen bliver nok bare ikke så cremet 🙂
   Kh

Skriv en kommentar