Tropical nicecream

tropical nicecream
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på tropical nicecream. En smagfuld, cremet og sund mangois, som er lavet på kun 2 ingredienser.

Ingrediensliste

  • 250 g. frosne mangotern
  • 2 stk. frossen banan
  • 0,75 dl. vand

Fremgangsmåde

  1. Put alle ingredienserne i en skål eller i en foodprocessor.
  2. Lad det stå og tø op i 5 minutter.
  3. Blend herefter det hele sammen med en stavblender eller i din foodprocessor, indtil du får en cremet og lækker is. Hav tålmodighed, når du blender. Først vil det overhovedet ikke ligne noget, men jo mere det blendes, jo mere cremet og lækker bliver det.
  4. Server det som det er eller pynt med lidt frisk frugt eller granola på toppen.
Bedøm denne ret

Opskrift på tropical nicecream

Her får du en super nem opskrift på tropical nicecream, som er sund is lavet på mango og banan. Den er super cremet og minder om sådan en rigtig god sorbetis. En lækker dessert eller sund snack på en varm sommerdag.

Den består af kun 2 ingredienser, nemlig mango og bananer. Når de to ting blendes sammen, så giver det en cremet og lækker is. Den har en helt fantastisk konsistens, så man virkelig skulle tro, at det var rigtig sorbetis.

LÆS OGSÅ: Greenie med ananas

tropical nicecream

Sund mangois

Det er også hvad man kan kalde for en sund eller sundere mango-banan is. Den får i hvert fald masser af sødme fra både banan og mango, hvilket smager så lækkert. Sørg derfor for at bruge bananer og mango, som er godt modne, når de fryses ned. Jo mørkere bananerne er, jo sødere er de. Hvis du bruger umodne bananer og mango, så kan isen godt komme til at smage lidt bitter og samtidig ikke blive så cremet.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar