Smoothiebowl med mango

Nem opskrift på den bedste smoothiebowl med mango
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på smoothiebowl med mango. Den er lavet på kun 3 ingredienser og kan toppes med sprød granola, frisk frugt og lidt hakket chokolade.

Ingrediensliste

 • 2 stk. frossen banan
 • 250 g. frosne mangotern
 • 0,75 dl. vand
 • Topping

 • 50 g. granola
 • 1 stk. banan
 • 1 stk. passionsfrugt
 • 10 g. kokosflager

Fremgangsmåde

 1. Put alle ingredienserne i en skål eller i en foodprocessor.
 2. Lad det stå og tø op i 5 minutter.
 3. Blend herefter det hele sammen med en stavblender eller i din foodprocessor, indtil du får en cremet og lækker is. Hav tålmodighed, når du blender. Først vil det overhovedet ikke ligne noget, men jo mere det blendes, jo mere cremet og lækker bliver det.
 4. Pynt med granola, kokosflager, banan og passionsfrugt.
 5. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på den bedste smoothiebowl med mango

Den bedste og lækreste smoothiebowl med mango og banan. Den er super cremet og lækker og kan toppes med dine yndlings toppings! Vi elsker en kombination af passionsfrugt, bananer og vores kokosgranola. Det smager af sol og sommer.

Smoothiebowl kan spises som en sund dessert, en lækker snack eller endda som morgenmad. Vi må indrømme, at vi ofte får sådan en lækker bowl til morgenmad. Det er bare en fantastisk måde at starte dagen på.

LÆS OGSÅ: Smoothiebowl med blåbær

smoothiebowl med mango

Nem og sund smoothiebowl

Selve smoothiebowlen er lavet på kun 2 ingredienser og så kan man toppe med præcis det man har lyst til. Vi toppede vores med granola, banan og bær. Udover banan og mango, så bruger vi kun vand. Vi elsker smoothies, men synes ikke altid, at de holder os mætte lang tid nok. Derfor er denne smoothiebowl et super alternativ, da den lige bliver toppet med lidt granola og lidt ekstra frugt, så den mætter meget bedre. Den skal nemlig gerne kunne holde os mætte indtil frokost. Det er derfor er det vigtigt, at man får en masse næring og at man giver kroppen noget at arbejde med.

Nem opskrift på den bedste smoothiebowl med mango

Smoothiebowl topping

Man bestemmer helt selv hvad man godt kunne tænke sig at toppe sin smoothiebowl med. Vi kan godt lide at toppe vores smoothiebowls med noget der mætter godt. Smoothiebowlen skal holde os mætte til frokosten. Noget man kan toppe med og som mætter godt er en eller anden form for granola, müsli, havregryn, nødder, eller lidt kerner. Hvis man har lyst til at gøre lidt mere ud af det, kan man drysse toppen med lidt kokosflager og lidt bær eller skære en banan ud i skiver og komme den ovenpå. En klat peanutbutter ovenpå er virkelig lækkert hvis nu det er weekend eller man bare skal forkæle sig selv lidt ekstra.

Følg med på de sociale medier

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

 

Kommentarer

 1. Hej i mummum
  Dejlige opskrifter.
  Det er nogen flotte pastelfarvede tallerkener/bowls I serverer og fotograferer jeres smoothies i – vil I venligts oplyse, hvor man kan købe dem?
  De bedste hilsner
  Jette Schlichting Knudsen

Skriv en kommentar