Snickers banan is

Snickers banan is

Opskrift til stk. Opskrift til 4 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

2 timer

Samlet tid

2 timer og 10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på lækre Snickers Banan is, lavet på kun få ingredienser. Mangler du et sundt alternativ til den søde sommeris, så er disse helt perfekte. En god og sund snack, som er så gode her til sommer.

Ingrediensliste

 • 2 bananer
 • 50 g. dadler (dem i papæske)
 • 1/2 dl. lunkent vand
 • 1 tsk. peanutbutter
 • 30 g. peanuts
 • 100 g. 70% mørk chokolade

Fremgangsmåde

 1. Skær bananerne ud. Skær både toppen og bunden til, så bananen har en bund samt en overflade, hvor du kan sprøjte daddelkaramel på, uden det rutsjer af.
 2. Lav din daddelkaramel ved først at udstene dadlerne. Blend dem sammen med vand og peanutbutter. Vi brugte en mini-hakker – det var super nemt og gik hurtigt (alternativt kan der bruges en blender, stavblender). Put det hele i en plastikpose og klip et lille hul i et af hjørnerne af posen.
 3. Sprøjt daddelkaramel på din banan, put peanuts på.
 4. Smelt din chokolade. Den nemme måde: Bræk det i mindre stykker og smid det en tur i mikroovnen. Giv det 20 sek af gangen og rør i mellem. Alternativt kan du smelte det over vandbad.
 5. Fordel din smeltede chokolade over dine bananer.
 6. Sæt det hele i fryseren i et par timer. De er bedst, når de er letfrosne.

Bedøm denne ret

Opskrift på en lækker, nem og sund snickers banan is. En lækker, hjemmelavet, sund snack som er nem at lave.

Den består egentlig bare af banan, som skæres til. Herefter toppes den med dadelkaramel, peanuts og overtrækkes med chokolade. De er bare gode, især om sommeren, hvis man gerne vil have sund is. Vi plejer at lave 5-6 stykker af gangen og så bliver de pakket ind i husholdningsfilm. Så er de nemme at opbevare i fryseren. Blot tag dem ud 10-15 min. inden de skal spises, så de lige når at tø lidt op og ikke er helt stivfrosne.

Den her opskrift på snickers banan is har fået super god respons. Det er så nem en snack og den kan holde sig i langtid i fryseren. Det er altid rart at have lækre snacks klar.

LÆS OGSÅ: Bananis med chokoladechiagrød

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag