Solbærsmoothie

Nem opskrift på hjemmelavet solbærsmoothie

Solbærsmoothie

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

4 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en lækker solbærsmoothie. En nem smoothie med solmodne solbær, banan, appelsin og mælk. Perfekt til morgenmad eller brunch.

Ingrediensliste

  • 100 g. solbær
  • 1 frossen banan
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1,5 dl. appelsinjuice
  • 1,5 dl. mælk

Fremgangsmåde

  1. I en blender kommes solbær, frossen banan, appelsinjuice, mælk og vaniljesukker.
  2. Blend det hele godt sammen, indtil du har en cremet og lækker smoothie. Hvis den er lidt for tyk, så tilsæt lidt mere juice.

Bedøm denne ret

Nem opskrift på hjemmelavet solbærsmoothie

En lækker, frisk og sød solbærsmoothie med appelsin, banan og solbær. Det er en virkelig god og nem smoothie, som kan nydes til morgenmad, brunch eller blot som en lille snack. Den består af solbær fra haven, frosne bananer, appelsinjuice og lidt mælk.

Du kan også sagtens tilføje andre bær til smoothien. Vi tænker, at det kunne være lækkert med lidt jordbær eller blåbær i også. Hvis du vil skifte bananen ud, så kan du skifte den ud med mango, som også giver sødme.

Bananen giver naturligt sødme til smoothien, så derfor behøves man ikke en masse sukker for at gøre den sød. Vi tilføjer dog lige lidt vaniljesukker alligevel, da det lige giver et lille pift.

LÆS OGSÅ: Hindbærdrøm smoothie

Nem opskrift på hjemmelavet solbærsmoothie

Smoothie med solbær

Det er super lækkert at tilføje solbær til din smoothie. Vi var så heldige at få en masse solbær. Nogle af bærrene blev brugt til denne solbærkompot, men vi manglede at få afsat de sidste. Så derfor kom de i denne nemme og lækre drik.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag