Solbærsmoothie

Nem opskrift på hjemmelavet solbærsmoothie
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

4 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en lækker solbærsmoothie. En nem smoothie med solmodne solbær, banan, appelsin og mælk. Perfekt til morgenmad eller brunch.

Ingrediensliste

  • 100 g. solbær
  • 1 stk. frossen banan
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1,5 dl. appelsinjuice
  • 1,5 dl. mælk

Fremgangsmåde

  1. I en blender kommes solbær, frossen banan, appelsinjuice, mælk og vaniljesukker.
  2. Blend det hele godt sammen, indtil du har en cremet og lækker smoothie. Hvis den er lidt for tyk, så tilsæt lidt mere juice.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på hjemmelavet solbærsmoothie

En lækker, frisk og sød solbærsmoothie med appelsin, banan og solbær. Det er en virkelig god og nem smoothie, som kan nydes til morgenmad, brunch eller blot som en lille snack. Den består af solbær fra haven, frosne bananer, appelsinjuice og lidt mælk.

Du kan også sagtens tilføje andre bær til smoothien. Vi tænker, at det kunne være lækkert med lidt jordbær eller blåbær i også. Hvis du vil skifte bananen ud, så kan du skifte den ud med mango, som også giver sødme.

Bananen giver naturligt sødme til smoothien, så derfor behøves man ikke en masse sukker for at gøre den sød. Vi tilføjer dog lige lidt vaniljesukker alligevel, da det lige giver et lille pift.

LÆS OGSÅ: Hindbærdrøm smoothie

Nem opskrift på hjemmelavet solbærsmoothie

Smoothie med solbær

Det er super lækkert at tilføje solbær til din smoothie. Vi var så heldige at få en masse solbær. Nogle af bærrene blev brugt til denne solbærkompot, men vi manglede at få afsat de sidste. Så derfor kom de i denne nemme og lækre drik.

LÆS OGSÅ: Se alle vores brunchopskrifter her

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar