Tilmeld nyhedsbrev

Svamperisotto med kylling

Svamperisotto med kylling

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på den bedste svamperisotto med kylling og parmesanost. Retten er så god til aftensmad, både i hverdagen og til weekenden. Server med en god hvidvin og så har du en vinderret, som uden tvivl vil falde i god jord.

Ingrediensliste

  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 500 g. champignon
  • 500 g. kyllingebryst
  • 500 g. risottoris
  • 1 bundt persille
  • 75 g. spinat
  • 50 g. parmesan
  • 9 dl. vand
  • 1 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 4 dl. hvidvin

Fremgangsmåde

  1. Løg og hvidløg hakkes. Svampene renses og skæres i skiver.
  2. Kyllingen steges på en pande, og lægges til side. Derefter svitses svampene på en pande, og sættes til side (væsken skal også bruges).
  3. En gryde med olie varmes op, og løg svitses kort til de er bløde.
  4. Risene tilsættes og røres rundt.
  5. Hvidvinen tilsættes under omrøring.
  6. I takt med at risene suger væsken, tilsættes mere og mere boulionvand. Risene må aldrig koge helt tørre, og det er vigtigt at der konstant røres.
  7. Når risene har den ønskede konsistens tilsættes de stegte svampe, spinat og parmasan.
  8. Risottoen anrettes med det stegte kylling på toppen efterfulgt af frisk persille.

Bedøm denne ret

Nem opskrift på den bedste svamperisotto med kylling som tilbehør. Risotto er perfekt både som nem aftensmad, men bestemt også som gæstemad eller fredagsmad.

Risottoen stammer fra Italien og det er endnu en af de italienske retter, som vi ikke kan få nok af. Den består af simple ingredienser, som forvandles til et festmåltid, hvis man blot har en god portion tålmodighed.

Svamperisotto kræver nemlig ikke mange ingredienser, men derimod lang tid på komfuret, da den skal røres længe. Men den er hele ventetiden værd. Vi har før serveret den for venner og familie, som mener, at det er som at være på restaurant, når vi serverer den.

I denne variant har vi tilsat spinat. Du kan også tilføje asparges, forårsløg, bønner eller andet – lige hvad du har lyst til. Prøv lidt forskelligt, det vil bestemt ikke gøre retten dårligere.

LÆS OGSÅ: Cremet risotto med kyllingebryst svøbt i serranoskinke

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven