Syltede squash som asier

hæld eddikelage over

Syltede squash

Beskrivelse

Opskrift på syltede squash, som du kan spises som tilbehør til aftensmaden eller oven på en rugbrødsmad. Råsyltede squash er super nemt og lækkert!

Ingrediensliste

  • 2 stk. squash
  • 3 dl. eddike
  • 300 g. sukker
  • 1 tsk. peberkorn

Fremgangsmåde

  1. Skræl squash.
  2. Halver dem.
  3. Skrab den bløde del ud med en lille ske.
  4. Skær squash i skiver.
  5. Skold et patentglas med kogende vand.
  6. Put squash i glasset.
  7. Kog eddike op med sukker. Når sukkeret er opløst, så hældes eddikelagen over squash. Tilsæt peberkorn.
  8. Sæt låg op.
  9. Sæt glasset i køleskabet og lad det stå og trække i mindst 24 timer.
  10. Det kan holde sig 1-2 måneder på køl.

Bedøm denne ret

Nem opskrift på syltede squash som asier

Her får du en super nem opskrift på hvordan man laver syltede squash som asier. Du kan bruge de syltede squash til det samme, som man bruger asier til. Spis det som tilbehør til aftensmaden eller oven på en rugbrødsmad med pålæg. Det er super nemt at sylte dem, så hvis du har nogle squash du skal have brugt, så lav dette.

LÆS OGSÅ: Syltede rødløg

Nem opskrift på syltede squash som asier Nem opskrift på syltede squash som asier

Squash som asier

Du kan enten vælge at beholde skrællen på din squash eller ej. Vi vælger at skrælle dem, da vi bedst kan lide dem sådan. Skræl squash med en kartoffelskræller. Herefter halveres de og det “bløde” i midten skrabes ud med en ske.

Squash som asier Squash som asier Squash som asier

Råsyltede squash

Efter du har fjernet det bløde fra midten, så skæres den ud i skiver på ca. 1-2 cm. Det er så nemt at lave råsyltede squash. Vi koger lagen op, men du kan også bare tilsætte sukker og eddike uden at koge det op. Så bliver de råsyltede i stedet.

Råsyltede squash Råsyltede squash Råsyltede squash

Hæld eddikelagen over og sæt på køl

Man koger en lage op af eddike og sukker. Vi tilsætter også lidt peberkorn til glasset med squash. Du kan også tilsætte laurbærblade for endnu mere smag. Lagen hældes over dine rå squash og så sættes glasset på køl. Efter 24 timer kan du nyde hjemmesyltede squash til aftensmaden eller til rugbrød. Det er super nemt og en god måde at få brugt squash på.

hæld eddikelage over hæld eddikelage over

Følg med på de sociale medier og tilmeld dig Mit Mummum

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

 

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag