Toast med skinke og ost

Toast med skinke og ost
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en smørstegt toast med skinke og ost. En luksuriøs parisertoast, som du kan nyde til frokost eller aftensmad.

Ingrediensliste

 • 8 skiver franskbrød
 • 30 g. smør
 • 4 skiver skinke
 • 4 skiver cheddar
 • 4 tsk. dijonsennep

Fremgangsmåde

 1. Skær franskbrød ud i skiver.
 2. Smør halvdelen af skiverne med lidt dijonsennep (kan udelades).
 3. Placer så herefter ost og skinke ovenpå. Vi brugte en cheddarost, men du kan også bruge gouda eller mozzarella (eller en blanding).
 4. Top med en skive franskbrød.
 5. Smør ydersiderne med smør.
 6. Steg dine toast i et toastjern, paninigrill eller på en varm pande til de er gyldne og sprøde.
 7. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på toast med skinke og ost

Toast med skinke og ost er måske ikke den største kulinariske oplevelse, men ikke desto mindre, så er det altså bare en klassiker. Og man kan faktisk sagtens lave den ekstra lækker, så den ikke bare består af brød, skinke og ost. Her får du vores bedste bud på en lækker toast med skinke og ost eller en grilled cheese.

Først og fremmest, så er brødet du bruger super vigtigt. Sørg for at bruge noget godt brød. Vi kan anbefale noget godt bagerbrød eller surdejsbrød. Der er bare intet så godt som friskbagt brød. Derudover så brug også en god skinke og en god ost. Ikke toastost, men en god og lækker ost, som smelter godt.

LÆS OGSÅ: Bagelsandwich 

Toast med skinke og ost

Parisertoast

En toast med skinke og ost kaldes jo egentlig også for en parisertoast. Sådan en parisertoast er altså bare god til frokost eller en nem omgang aftensmad, hvis tiden virkelig er knap.

En parisertoast består som sagt blot af brød, skinke og ost. Men prøv også at smøre brødet med lidt sennep, pesto eller smør. Det giver altså lige et ekstra lille pift. Især at smøre toasten med smør. Det løfter den lige til næste niveau!

Toast med skinke og ost

Toast i toastmaskine eller på pande

Du kan lave din toast i en toastmaskine, paninigrill eller på en varm pande. Vi laver den oftest i en paninigrill, da det er det, som vi lige har. Uanset hvilken metode du vælger at tilberede den på, så giver det altså en god toast, hvis du blot bruger disse simple tricks.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar