Tomatsalat med feta og balsamico Tomatsalat med feta og balsamico Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en smagfuld tomatsalat med feta og balsamico med frisk basilikum og rødløg. En lækker salat med tomater. Ingrediensliste 300 g. cherrytomater 1 stk. rødløg 0,5 bundt frisk basilikum 100 g. fetaost 3 spsk. balsamicoglace 2 spsk. olivenolie salt/peber Fremgangsmåde Halver cherrytomater. Halver rødløg og snit i fine skiver. Pluk basilikumsblade. Skær fetaost i tern. Anret tomater, rødløg, basilikumsblade og feta på et fad. Fordel balsamicoglace og olivenolie udover. Kom groft salt og friskkværnet peber udover. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på tomatsalat med feta og balsamico En lækker tomatsalat med feta og balsamico. Mangler vi noget hurtigt tilbehør til aftensmaden, så går vi rigtig mange af gangene med en tomatsalat. Den er nemlig nem at lave og kræver få ingredienser. Den her er lavet med smagfulde små cherrytomater, frisk basilikum, rødløg, en cremet fetaost og så balsamicoglace og olivenolie udover. Det er simpelt, men nøj hvor smager det godt! Vi kan i den grad anbefale at bruge lidt ekstra kroner på nogle gode cherrytomater med ekstra smag i. Nu hvor der skal så få ingredienser i denne salat, så er det også vigtigt, at de har masser af smag. Vi kan godt lide sådan nogle blandede cherrytomater, hvor der er gule, røde og orange tomater. Det giver et flot farvespil, men de har også en god smag. Den her salat serverede vi den anden dag til en omgang spaghetti bolognese og der passer den altså perfekt til. Den ville også være god til grillmad, til lasagne, ja stort set til det hele. Man kan altid spise en tomatsalat som tilbehør. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på lækre tomatsalater her Salat med tomat og feta Det er en lækker salat med tomat og feta. Tomater og fetaost er altid en god kombination. De to elementer går bare godt sammen og her er ingen undtagelse. Vi bruger som sagt nogle smagfulde og saftige cherrytomater og også gerne en cremet feta. Gerne en, som man selv skærer ud, da de ofte er mere cremet end dem, som allerede er i tern. Du kan også smuldre fetaen udover eller skære endnu større stykker og lægge på, så man får mere af den græske stemning. Udover tomater og feta, så kommes der helt tynde skiver af rødløg og blade af basilikum. Prikken over i’et er den søde/syrlige balsamicoglace, som vi er helt vilde med. Det kan købes i stort set alle butikker og ellers kan man lave det selv ud af balsamicoeddike. Det har vi en opskrift på her. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.