Hindbærtrifli

Opskrift på hindbærtrifli
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

45 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet hindbærtrifli med makroner, hindbærskum og creme. Pynt den nemme dessert i glas af med friske bær.

Ingrediensliste

  • 70 g. makroner
  • 0,5 brev pulver til kagecreme
  • 5 dl. piskefløde
  • 150 g. frosne hindbær
  • 2 spsk. flormelis
  • 300 g. bær

Fremgangsmåde

  1. Opkog hindbær i en lille gryde.
  2. Blend det til en puré og lad det afkøle i køleskabet eller i en lille skål i fryseren, så går det hurtigere.
  3. Pisk nu halvdelen af fløden med kagecremespulver og kom det i en sprøjtepose.
  4. Knus makroner.
  5. Skær bær i passende stykker.
  6. Pisk den resterende fløde i en anden skål sammen med flormelis. Vend den afkølede hindbærpuré i.
  7. Kom bærskummen i en sprøjtepose.
  8. Find glas frem, som du vil servere desserten i. Knus makroner og kom dem i bunden af glassene.
  9. Kom derefter vaniljecreme i. Drys med lidt makroner og bær.
  10. Herefter sprøjtes bærskum ovenpå, hvorefter der igen toppes med friske bær.
  11. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på hindbærtrifli

Hindbærtrifli er en virkelig nem og lækker dessert i glas, som er sådan en ægte sommerdessert. Den er lavet med makroner, creme, hindbærskum og friske bær. Kombinationen af det søde fra makronerne og cremen og det syrlige fra hindbærskum og bær giver virkelig en frisk og lækker dessert, som har det perfekte sammenspil af sødt og syrligt.

Server den nemme dessert i små glas til fest eller hvis du skal forkæle familien eller vennerne en sommeraften. Det er en dessert, som altid plejer at falde i god jord hos dem vi serverer den for. Du kan også sagtens lave den med andre bær end hindbær. Prøv med jordbær, blåbær eller brombær.

LÆS OGSÅ: Jordbærmoussekage

Opskrift på hindbærtrifli

Trifli med hindbær og creme

Trifli er en klassisk dessert, som man kan lave i et utal af varianter. Vi kan også varmt anbefale vores lækre rabarbertrifli, som du finder opskriften på lige her. Når vi laver trifli, så elsker vi at kombinere noget syrligt med sødt. Derfor er denne med hindbær også en stor favorit. I stedet for at lave hindbærskum, så kan du også lave en hindbærcoulis i stedet.

På toppen har vi pyntet med både friske hindbær og friske jordbær. Det synes vi lige er prikken over i’et i sådan en hjemmelavet trifli, da det også giver noget friskhed til creme og makroner.

Kan jeg forberede noget på forhånd?
Du kan lave sprøjteposerne med både vaniljecreme og bærskum klar nogle timer før servering. Så kan du anrette desserterne på under 10 minutter. Så er det altså virkelig en nem og hurtig dessert.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar