Varm bønnesalat med bacon
Forberedelsestid
10 minutterTilberedelsestid
15 minutterSamlet tid
25 minutterBeskrivelse
Lækker varm bønnesalat med stegte bønner med hvidløg, løg, chili og selvfølgelig bacon. Så lækkert som tilbehør til en rød bøf fra grillen.
Ingrediensliste
- 750 g. frosne grønne bønner
- 0,5 stk. frisk chili
- 2 fed hvidløg
- 1 stk. løg
- salt/peber
- 200 g. bacon i tern
Fremgangsmåde
- Hak chili, hvidløg og løg i fine tern.
- Opvarm en gryde eller en wokpande. Steg bacon sprødt. Tilsæt løg, hvidløg og chili og steg det mørt.
- Skru helt op for varmen og tilsæt så bønner. Steg til de er varme og optøede. Tilsæt salt og peber.
Bønnesalat er og bliver en af favoritterne. Den er så god og smagfuld, at man ikke forstår den kan være en ”salat”. Bønnerne steges i baconfedt, hvilket gør at det smager som det rene slik. Denne bønnesalat opskrift er super nem og kan laves på under 25 minutter.
Vi laver ofte denne bønnesalat til oksemørbrad eller generelt rødt kød, da det fungerer super godt til en bøf.
Hvad kan forberedes?
Salaten er nem at bikse sammen til gæstemad. Du kan med fordel forstege bacon, løg, hvidløg og chili og lade det blive i gryden. Kort inden servering kan du opvarme det og smide bønnerne på. Så har du en hurtig nystegt bønnesalat til aftensmaden.
LÆS OGSÅ: Salat med quinoa, granatæble og grønne bønner
Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.