Vegansk koldskål Vegansk koldskål Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 0 minutter Samlet tid 5 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på vegansk koldskål lavet uden mælkeprodukter og æg. Server med kammerjunkere, jordbær, hindbær eller andre bær. Ingrediensliste 7,5 dl. Alpro Plantgurt Lemon Lime 6 dl. Sojadrik 2 tsk. vaniljesukker 2 spsk. sukker 1 stk. økologisk citron Fremgangsmåde Pisk Alpro Plantgurt lemon lime, Alpro sojadrik, vaniljesukker og sukker sammen. Smag evt. til med citronsaft, hvis du gerne vil have en kraftigere citrussmag. Du kan også justere tykkelsen med mere Alpro sojadrik, hvis du gerne vil have den tyndere. Det er lidt en smagssag, hvor tyk/tynd man gerne vil have sin koldskål. Server din koldskål med kammerjunkere og evt. friske bær. Bedøm denne ret Lås skærm REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med Alpro Opskrift på vegansk koldskål I samarbejde med Alpro bringer vi nu en super nem og lækker opskrift på en vegansk koldskål lavet helt uden mælkeprodukter og æg. Det er smagfuld plantekoldskål, som er lavet på Alpro Plantgurt med Lemon Lime smag og Alpro sojadrik i naturel. Det tager ikke mere end 5 minutter at bikse sammen og giver altså en rigtig god plantekoldskål, som du kan servere med kammerjunkere og evt. friske bær. Alpro relancerer også endelig deres Plantgurt med Lemon Lime smag efter mange efterspørgsler. Det er nemlig en stor fanfavorit og det forstår vi godt! Den er både god i denne udgave af koldskål, men også helt fantastisk i sig selv. Vi får den ofte til morgenmad med lidt hjemmelavet granola og frisk frugt på. LÆS OGSÅ: Iskaffe med havredrik Vi elsker koldskål! Der er intet som en skål koldskål med sprøde kammerjunkere og lidt friske bær på en varm sommerdag. Desværre er det ikke til at opstøve en god plantekoldskål, så derfor blev vi selvfølgelig nødt til at lave en hjemmelavet udgave. Og resultatet blev bare super godt! En frisk koldskål med syrlighed fra både plantgurt og den friske citron. Man kan også tilsætte lidt æblesyre, hvis man gerne vil have mere syrlighed i den. Plantekoldskål Det er slet ikke svært at lave en plantebaseret koldskål. Faktisk tager det ikke mere end 5 minutter at bikse sammen, da alle ingredienserne blot skal røres sammen. Til sidst smager man til med lidt frisk citron, så man får præcis den syrlighed, som man bedst selv kan lide. Ligeledes kan du også selv justere på tykkelsen, da nogle gerne vil have en tynd koldskål og andre gerne vil have en, der er lidt tykkere. Koldskål uden mælkeprodukter og æg Vi har længe gerne ville lave en god koldskål helt uden mælkeprodukter og æg. Fordi selvom man prøver at undgå disse produkter eller prøver at skære ned på dem, så skal man altså ikke snydes for en god koldskål i vores optik! Så hvis du gerne vil forsøge dig med en hjemmelavet koldskål uden mælkeprodukter og æg. Så synes vi virkelig, at du skal give denne opskrift et forsøg, hvor vi har brugt Alpro Plantgurt Lemon Lime og Alpro sojadrik. Flere opskrifter Mangler du inspiration til flere lækre sommeropskrifter uden mælkeprodukter? Så kan vi anbefale dig at tjekke Alpros hjemmeside ud, hvor du finder masser af gratis opskrifter med deres skønne produkter. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Det smager jo sygt godt!!! Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg ville aldrig gætte at koldskålen er vegansk. Jeg brugte kun 5 dl soyamælk (drik), så blev den mere tyk i det. Det kommer jeg til at leve af, mums! Svar