Vegetarfrikadeller med quinoa Vegetarfrikadeller – Vegetardeller med quinoa Opskrift til 12345678910 stk. Opskrift til 40 stk. Forberedelsestid 40 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 1 time og 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Den bedste opskrift på hjemmelavede vegetarfrikadeller med quinoa og søde kartofler. Nem og lækker aftensmad uden kød. Server med bagte kartofler og en lækker salat eventuelt. Ingrediensliste 600 g. sød kartoffel 4 fed hvidløg 2 stk. rødløg 170 g. quinoa 65 g. havregryn 3 tsk. majsstivelse 2 tsk. paprika 2 tsk. stødt spidskommen 2 dl. raps- eller solsikkeolie Fremgangsmåde Sød kartoffel skrælles og koges, indtil de er møre. Quinoa koges efter anvisning på pakken. Rødløg og hvidløg hakkes fint. Herefter svitses det på en pande i lidt olie. I en stor skål hældes de kogte søde kartofler i. Moses herefter med en gaffel. Tilsæt kogt quinoa, majsstivelse, paprika, spidskommen og den stegte blanding af løg og hvidløg. Blend nu havregryn til mel og tilsæt det. Rør det hele godt sammen, så du har en ensartet fars. På en pande opvarmes olie, så der cirka er 1/2 cm. olie. Herefter placeres små klatter af din fars på panden. Steg dem cirka 2-3 min. på hver side alt efter hvor kraftig varme du bruger. Læg køkkenrulle på en tallerken. Placer de færdigstegte deller herpå, så køkkenrulle kan suge det overskydende olie. Fortsæt sådan indtil du har stegt alle sammen. Server med det samme, evt. med en lækker salat til. Bedøm denne ret Lås skærm Vegetarfrikadeller – Vegetardeller med quinoa Opskrift på de lækreste vegetarfrikadeller, som er en af vores favorit opskrifter, når vi skal have vegetarisk mad. Vegetarretter eller vegetarmad behøves nemlig slet ikke at være kedeligt og man kan sagtens lave frikadeller ud af andet end kød. Disse er lavet med quinoa og søde kartofler og de er bare så gode til aftensmad eller frokost. De er nemme at lave og de kan sagtens fryses ned. Vi elsker også at spise dem til en god salat eller i en sandwich. Det er faktisk også en af de eneste vegetaropskrifter, som har overbevist vores forældre om, at man sagtens kan spise frikadeller, som ikke er lavet på kød. De var vildt begejstrede for opskriften. LÆS OGSÅ: Indisk dahl – vegetar gryderet Vegetardeller med quinoa og sød kartoffel Kombinationen af quinoa og sød kartoffel smager fantastisk i disse vegetardeller. Du kan dog sagtens bytte sød kartoffel ud med eksempelvis almindelige kartofler. Søde kartoflerne er nemlig lidt mere søde i det end hvis man blot bruger almindelige kartofler. Så det er helt klart en smagssag om man bedst kan lide det ene eller det andet. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.